Ο Αλεσάντρο Ίσις στον Athletic Radio 104,2 για τον Φελίπε Γιαγιέγκος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεγάλη δόξα του ΟΦΗ μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή για τον συμπατριώτη του που αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο Αλεσάντρο Ίσις έχει μοιράσει την ποδοσφαιρική ζωή του ανάμεσα σε τρεις χώρες: Την Χιλή, την Ελλάδα και το Μεξικό. Στην χώρα της Κεντρικής Αμερικής επέστρεψε φέτος και θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της Μονάρκας ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στο Μεξικό. Ο Αλεσάντρο Ίσις μίλησε, έστω σύντομα καθώς βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, στον Athletic Radio 104,2 για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και συμπατριώτη του Φελίπε Γκαγιέκος που αγωνίστηκε στο Μεξικό για επτά χρόνια (2014 – 2021) με τη Νεκάξα και την Ατλέτικο Σαν Λουίς.

Αρχικά ο Αλεσάντρο Ίσις απάντησε στο αν είναι παίκτης ίδιου στυλ με εκείνον, με τον ίδιο να απαντάει πως: “Δεν είναι το ίδιο στυλ με εμένα, δηλαδή είναι πιο δημιουργικός ποδοσφαιριστής, είναι αριστεροπόδαρος, έχει πετύχει αρκετά γκολ είχε παίξει και αριστερά και πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον ΟΦΗ”.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που τον αντιπροσωπεύουν και για το αν μπορεί να παίξει μαζί με τον Μεγιάδο υπογράμμισε ότι “πιστεύω ότι μπορεί να παίξει πιο ελεύθερα από τον Μεγιάδο. Ο “Μέγια” μπορεί να παίξει ως αμυντικό χαφ, και ο Γκαγιέγκος ως αριστερός εσωτερικός μέσος με το Νέιρα δεξιά του τότε αυτή είναι μια πολύ καλή τριάδα στα χαφ. Ο Φελίπε είναι παίκτης που μπορεί να κάνει παιχνίδι και είναι ιδιαίτερα δημιουργικό χαφ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που η θέση του είναι αμυντικός χαφ αλλά επειδή είναι ιδιαίτερα τεχνίτης με καλό αριστερό πόδι, μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά. Τόσο ως αριστερός εσωτερικός μέσος όσο και ως ακραίος. Όμως η φυσική του θέση είναι κεντρικός χαφ και περισσότερο στο οκτώ. Είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, έχει καλό σουτ και πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επιθετικό χαφ που του αρέσει να πατάει την αντίπαλη περιοχή”.

Για την θητεία του στο Μεξικό πρόσθεσε λέγοντας ότι “έφυγε από την Χιλή σε μικρή ηλικία, αγωνίστηκε στο Μεξικό και σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Νεκάξα με μεγάλη επιτυχία και για αρκετά χρόνια. Έκανε μια μεγάλη καριέρα στο Μεξικό με την φανέλα της Νεκάξα και μακάρι να πετύχει με την φανέλα του ΟΦΗ όσα πέτυχε εδώ πέρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook