Η ώρα του εξτρέμ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στο να επισημοποιήσει την μεταγραφή του εξτρέμ δίχως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό για τα στοιχεία του winger.

Κατά την προσφιλή τακτική του ΟΦΗ, όπως συνέβη και με τις περιπτώσεις των Τοράλ, Γαγιέγος, για την υπόθεση μεταγραφής του εξτρέμ δεν έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως αναφορικά με το “πακέτο” του ποδοσφαιριστή που βρίσκεται μια ανάσα από τον σύλλογο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης έχει βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που είχε αναφέρει το Gentikoule στις 18 Αυγούστου, και αποτελεί τον πρώτο και κυριότερο στόχο για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης. Πλέον η υπόθεση είναι στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις ακόμα και άμεσα – εντός των επόμενων 24ωρων.

Ο εξτρέμ που βρίσκεται σε συζητήσεις ο Γιώργος Σαμαράς παραμένει η πρώτη επιλογή του ΟΦΗ, είναι ποδοσφαιριστής που τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που ζητούν στον σύλλογο και είναι ο εξτρέμ που καλύπτει απόλυτα τα “θέλω” του Νίκου Νιόπλια ο οποίος είναι ενημερωμένος για το προφίλ του και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις επερχόμενες ανακοινώσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook