Τζον Τοράλ: Ο ευνοημένος της μετάθεσης της σέντρας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός μέσος που δεδομένα θα έχανε τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς πλέον είναι πολύ πιθανό να τεθεί στην διάθεση του Νιόπλια ακόμα και από την πρεμιέρα κόντρα στον Άρη.

Ήταν 24 Ιουλίου όταν ο Τζον Τοράλ, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ στο φιλικό κόντρα στην Βέστερλο αποχωρούσε τραυματίας – μόλις – στο 25ο λεπτό. Η διάγνωση έδειξε θλάση β’ βαθμού και με βάση τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του club, ο 26χρονος χαφ θα έχανε δεδομένα τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου. Με την μετάθεση της σέντρας του πρωταθλήματος για τις 11 του Σεπτέμβρη οι πιθανότητες για να είναι διαθέσιμος ακόμα και για την πρεμιέρα με τον Άρη είναι αρκετές. Αλλά ακόμα και αν ο Νίκος Νιόπλιας δεν τον έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα υπολογίζεται για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ που θα γίνει στο Ηράκλειο.

Ήδη εξαρχής είχαμε αναφέρει πως ο Ισπανός είχε γλυτώσει τα χειρότερα και η περίοδος αποθεραπείας του θα είχε διάρκεια τέσσερις με έξι εβδομάδες – κάτι που σημαίνει πως στο δεύτερο 10ημερο του Σεπτεμβρίου ο Τοράλ θα είναι έτοιμος έχοντας αφήσει πίσω του την ατυχία που συνάντησε στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook