Φτάνει μέχρι Παρασκευή στο Ηράκλειο ο Ντουρμισάι – όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται στο Ηράκλειο μέχρι την Παρασκευή και καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή του έπαιξε ο τρόπος προσέγγισης του ΟΦΗ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Στο Ηράκλειο αναμένεται να φτάσει μέχρι την Παρασκευή ο Φιορίν Ντουρμισάι, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, με την μεταγραφή του να μπαίνει στην τελική ευθεία και τον ίδιο να υπογράφει για τα επόμενα τρία χρόνια με τα δικαιώματα του να ανήκουν αποκλειστικά στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή σε άλλον σύλλογο.

Με την έλευση του Ντουρμισάι μέχρι την Παρασκευή, η μεταγραφή του μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς αφού υπογράψει θα μπει αμέσως στις προπονήσεις και θεωρείται βέβαιο πως θα είναι στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 11 του Σεπτέμβρη. Ο 25χρονος φορ έκανε προπονήσεις καθημερινά στου Ρέντη καθώς τυπικά ήταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και κατά συνέπεια ακολούθουσε το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μπήκε στα ραντάρ του ΟΦΗ το τελευταίο 15νθημερο όταν και ήταν δεδομένο πως θα έφευγε από τον Ολυμπιακό και όπως είχαμε γράψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα – θα έμπαινε στην διαδικασία να κάνει κίνηση εφόσον οι Πειραιώτες τον άφηναν ελεύθερο κάτι που εν τέλει συνέβη και οι διαδικασίες προχώρησαν άμεσα μέσα στο τελευταίο επταήμερο.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως πολύ σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του στον ΟΦΗ έπαιξε και η ίδια η επιθυμία του Ντουρμισάι να έρθει στο Ηράκλειο. Παρότι ο ίδιος είχε προτάσεις και από άλλη μια ελληνική ομάδα, δεν μπήκε ποτέ σε φάση διαπραγμάτευσης δείχνοντας εξαρχής την προτίμηση του στον ΟΦΗ. Έγιναν αρκετές συζητήσεις για το πως σκέφτονται στον ΟΦΗ την αξιοποίηση του ενώ από την αρχή του έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη στην αξία του με τον ίδιο να είναι θετικός εξαρχής για τον τρόπο λειτουργίας του club.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook