Ο Ντάνι Φερνάντεζ για την συνύπαρξη του με Γκατούζο στον ΟΦΗ: “Έπιασε τον Πετρόπουλο από τον λαιμό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός δεξιός μπακ που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ την σεζόν 2014 – 2015 μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα για την συνεργασία του με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ντάνι Φερνάντεζ φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ για μια χρονιά όπου αποτέλεσε επιλογή του Τζενάρο Γκατούζο και ήρθε στο Ηράκλειο μαζί με τον Ιταλό τεχνικό. Μιλώντας στην ιστοσελίδα vi.nl αναφέρθηκε στην θητεία του “Ρίνο” στον ΟΦΗ αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα την οργή του Τζενάρο Γκατούζο: “Μπορείς ακόμα να δεις την περίφημη συνέντευξη τύπου στην Ελλάδα. Ήταν ένας συναισθηματικός προπονητή αλλά μου αρέσουν οι άνθρωποι όπως εκείνος. Αν δώσεις τα πάντα σαν παίκτης ποτέ δεν θα είχες πρόβλημα μαζί του όμως αν κάποιος δεν κάνει αυτά που του ζητάει τότε θα δεις την χειρότερη πλευρά του Γκατούζο”.

Και στην συνέχεια αποκάλυψε το περιστατικό με τον Αντώνη Πετρόπουλο: “Ήθελε από εκείνον μεγαλύτερη πίεση όμως εκείνος αρνήθηκε. Στο ημίχρονο υπήρχαν περίπου 30 συσκευές GPS και αυτά κόστιζαν 3.000 ευρώ το ένα. Ήρθε μέσα, τα κλώτσησε όλα και αυτά έπεσαν από το τραπέζι. Πήγε πάνω στον Πετρόπουλο, τον άρπαξε από τον λαιμό και του φώναζε: Θα κάνεις αυτό που θέλω, πρέπει να κάνεις αυτό που θέλω. Τρελάθηκε και στο μεταξύ μέλος του τεχνικού τιμ μάζευε τα GPS από το πάτωμα. Κανένας δεν τόλμησε να του πει οτιδήποτε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook