Παπουλής: “Aκόμα καλύτεροι στην συνέχεια για να πετύχουμε κάτι καλό”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δηλώσεις του στην τηλεόραση της Nova ο Φώτης Παπουλής εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως η ευχή για τα γενέθλια του είναι να σκοράρει ώστε να βοηθάει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Για το αν γιόρτασε τα γενέθλια του με τον καλύτερο τρόπο…

Σίγουρα να έχεις γενέθλια και να κερδίζεις βοηθώντας την ομάδα σου είναι ότι καλύτερο. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα όμως  ήμασταν πολύ καλή στη συνέχεια. Πετύχαμε πρώτοι γκολ, δείξαμε ότι θέλαμε πολύ το παιχνίδι, κάναμε και ένα δεύτερο και πήραμε το παιχνίδι.

 Για το αν η επιτυχία του ΟΦΗ είναι πως ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο…

Έχουμε αποδείξει ότι κάθε παιχνίδι το  βλέπουμε ξεχωριστά και δουλεύουμε γι΄αυτό. Εχουμε καταφέρει να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που έχουν τύχει και είναι πολλές. Καταφεραμε να κερδίζουμε δύσκολα παιχνίδι όπως αυτό με τον Παναιτωλικό αλλά και το σημερινό και παρά την κούραση εμφανιστήκαμε καλοί και πιστεύω στην συνέχεια να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και να πετύχουμε κάτι καλό.

 Για την ευχή που θα κάνει για τα γενέθλια του…

Ευχή είναι να σκοράρω για να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Σίγουρα είναι καλό και προσωπικά στην ψυχολογία μου να σκοράρω και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook