Ξεκούραση και από Τετάρτη προετοιμασία εν όψει Ξάνθης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Mε την ικανοποίηση να είναι “ζωγραφισμένη” στα πρόσωπα της ομάδας επέστρεψε η αποστολή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο η οποία μπαίνει σε ρυθμούς Ξάνθης.
 
Η ΟΦΗ μετά από απουσία 5 ημερών επέστρεψε στην βάση του με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη στο στρατόπεδο της ομάδας. Οι “ασπρόμαυροι” έκλεισαν ένα δύσκολο 8ήμερο, όπου εδόθησαν 3 παιχνίδια και ήρθαν ισάριθμες νίκες. Εκτός από την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί ο ΟΦΗ έδειξε να ξεπερνάει την κοιλιά που έκανε στα παιχνίδια πριν την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, έχοντας αρκετά καλά διαστήματα στο παιχνίδι του.
 
Ο ΟΦΗ έχει σταθεροποιηθεί στην 7η θέση της βαθμολογίας και κοιτάει και παραπάνω κάτι που ενδεχομένως θα συμβεί με νίκη επί τις Ξάνθης στην αναμέτρηση του Σαββάτου στο “Γεντί Κουλέ” καθώς με “τρίποντο” ο ΟΦΗ θα ισοβαθμήσει με τους Ακρίτες.
 
Οι παίκτες του ΟΦΗ θα ξεκινήσουν μετά το σημερινό χαλάρωμα την Τρίτη θα έχουν ρεπό και την Τετάρτη ξεκινάνε την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη, με τον Νίκο Αναστόπουλο να υπολογίζει στις επιστροφές των Βάντο και Ταυλαρίδη που ήταν τιμωρημένοι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του “αλενατόρε” και ο τραυματίας Γεωργίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook