Η περσινή χρονιά επέβαλε την πλήρη αναδόμηση του ρόστερ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μεταγραφικό παζάρι για τον ΟΦΗ, με μια κίνηση ακόμα στο προσκήνιο, ολοκληρώθηκε ωστόσο το πάρε – δώσε απέδειξε στην πράξη την πλήρη αναδόμηση του ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη χείριστη χρονιά.

Εξαρχής λοιπόν η περσινή τραυματική χρονιά έπρεπε να μείνει στην λήθη του χρόνου και να μην επανέλθει ποτέ ξανά. Το μεταγραφικό παζάρι του ΟΦΗ ανέδειξε τις επιβεβλημένες αλλαγές στο ρόστερ καθώς ο αριθμός των αποχωρήσεων αποδείχθηκε μεγαλύτερος από εκείνον των μεταγραφών. Συνολικά έφυγαν 11 ποδοσφαιριστές παρότι βέβαια πρέπει να αναφέρουμε πως οι δύο (Στάρτζεον, Σαρδινέρο) δεν ήταν στο… πρόγραμμα να φύγουν αλλά οι αποχωρήσεις τους προέκυψαν στην πορεία λόγω των προτάσεων που ήρθαν από Πολωνία και Αυστραλία ενώ στον αντίποδα έγιναν οκτώ προσθήκες.

Επί της ουσίας από τον ΟΦΗ έφυγαν ποδοσφαιριστές που την προηγούμενη σεζόν έδωσαν από τίποτα έως ελάχιστα, με εξαίρεση φυσικά τα γκολ των Στάρτζεον, Σαρδινέρο που ωστόσο βάσει συνθηκών ήρθαν καλύτεροι παίκτες από εκείνους. Ο μεν Σαρδινέρο είχε μονιμοποιηθεί στην θέση του επιθετικού, παρότι δεν ήταν η φυσική θέση του και αποκτήθηκε ο Ντουρμισάι και για τον δε Στάρτζεον, αποκτήθηκε ο Λάμπρου που τόσο σαν ταλέντο, όσο σαν αξία θεωρείται πρακτικά ισάξιος ή και καλύτερος από τον Πορτογάλο.

Αναλυτικά:

Έφυγαν: Βαφέας, Σουρνάκης, Σακόρ, Μίγγος, Στάρτζεον, Φερέιρα, Σολίς, Νοικοκυράκης, Βαζ, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης

Ήρθαν: Πασαλίδης, Τοράλ, Καμάου, Επασί, Γαγιέγος, Ντουρμισάι, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook