Μπήκε ο Γιακούμπου και προετοιμάζεται για Κατερίνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από πέντε εβδομάδες ο Σαΐμπου Γιακούμπου επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πιερικό ενώ ο Αναστόπουλος θα έχει και τον Μπουλούτ.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το τράβηγμα στον δικέφαλο και κατά συνέπεια τέθηκε στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ για το δύσκολο παιχνίδι της Κατερίνης. Μια αναμέτρηση όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών προκειμένου να διατηρηθεί η μεγάλη διαφορά εν όψει των πλέι – οφ και παράλληλα να έχει γίνει το χρέος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ελπίζοντας σε ένα “θαύμα”.

Πέραν του Γιακούμπου, ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να έχει στην διάθεση του τον Ερόλ Μπουλούτ. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης ωστόσο υπολογίζεται και αυτός με την σειρά του για τον αγώνα με τον Πιερικό. Ως γνωστόν δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ρούσεφ, Πίτσος ενώ ο δεύτερος θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Θήβα ο Ζορμπάς
Μοναδικός απών από την προπόνηση ήταν ο Παναγιώτης Ζορμπάς που παρουσιάστηκε στην Θήβα για να υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία του. Από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν γίνει οι κατάλληλες ενέργειες ώστε ο πολυσύνθετος μέσος να επιστρέψει άμεσα στο Ηράκλειο προκειμένου να είναι παρών στο παιχνίδι με τους Κατερινιώτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook