Αγγλικό δημοσίευμα για Τοράλ: “Στον ΟΦΗ έχει την ευκαιρία για να πετύχει σπουδαία πράγματα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκτενή αναφορά κάνει η αγγλική ιστοσελίδα footballleagueworld.co.uk στον Ισπανό μέσο του ΟΦΗ που άφησε την Αγγλία για την Ελλάδα και το Ηράκλειο.

Η μεταγραφή του Τζον Τοράλ τον περασμένο Ιούλιο γέννησε αρκετές προσδοκίες γύρω από την έλευση του στον ΟΦΗ και οι Άγγλοι δεν ξέχασαν την έλευση του στην Κρήτη.

Ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στις 25 Ιουλίου στο φιλικό κόντρα στην Βέστερλο με την διάγνωση να δείχνει θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού του με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα πιτς. Οι Άγγλοι πάντως, στην χώρα των οποίων ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα για την Άρσεναλ, φαίνεται πως δεν ξεχνούν τον Τζον Τοράλ και με δημοσίευμα τους κάνουν εκτενή αναφορά στον κεντρικό χαφ του ΟΦΗ.

Το δημοσίευμα του footballleagueworld.co.uk αναφέρει στην αρχή: “Ο Τζον Τοράλ είναι σίγουρα ένας παίκτης με πολλές υποσχέσεις κατά την διάρκεια των πρώτων χρόνων της καριέρας του και πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να μάθουν πως εξελίχθηκαν λάθος τα πράγματα για τον Ισπανό. Μετά την μεταγραφή του ως έφηβος στην Άρσεναλ, ο Ισπανός μέσος συνδέθηκε με την Μπράντφορντ και την Μπέρμιγχαμ όπου στην τελευταία αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές θητείες. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία με την Γρανάδα, την Σκωτία με την Ρέιντζερς πριν επιστρέψει στην Αγγλία για λογαριασμό της Χαλ”.

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στην παρουσία του στην Χαλ “στο MKM Stadium ξεκίνησε να παίζει συνέχεια, να είναι ενεργός και τελικά θα επέστρεφε στην Μπέρμιγχαμ μετά τον υποβιβασμό της. Στην δεύτερη θητεία του στην ομάδα θα παίξει μόλις 18 παιχνίδια με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι στα πλαίσια αναδόμησης του συλλόγου”.

Όσον αφορά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “τώρα ο Τοράλ αγωνίζεται στον ΟΦΗ της Superleague 1. Ο Τoράλ θα προσπαθήσει να έχει ξανά μια πετυχημένη θητεία όπως και στα πρώτα του χρόνια ως επαγγελματίας. Μπορεί η καριέρα του ταλαντούχου μέσου να μην έφτασε στα ύψη που περίμεναν αρκετοί όμως υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα για να πετύχει σπουδαία πράγματα αφού αποχαιρέτησε την Championship για τελευταία, πιθανώς, φορά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook