Ο ψυχωμένος ΟΦΗ έμεινε αλώβητος στη Θεσσαλονίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από το Νιόπλια, που πήρε το 110% από όλους τους παίκτες του, ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 με τον Άρη. Μοιραίος ο Καστάνιος στη μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ στο 3’.

Aπόδοση: Πάνος Κατσαρός
Σχόλιο – Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, τους Κοροβέση, Πασαλίδη, Βούρο και Μαρινάκη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα με τους Νέιρα, Γαγέγος και Ντε Γκούζμαν να βρίσκονται στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση, αριστερά αγωνίστηκαν ο Φαν Ντάινεν, δεξιά ο Καμάου και στην κορυφή ο Καστάνιος.

Ο ΟΦΗ απείλησε με το «καλημέρα» τους γηπεδούχους, με τον Καστάνιος να προσπαθεί να σκοράρει 2 φορές μέσα σε ένα λεπτό στο 3’ και το 4’, όμως να μην τα καταφέρνει ούτε με το τετ α τετ, ούτε με την κεφαλιά του αργότερα. Από την άλλη, ο Άρης απείλησε με το καλό σουτ του Μπρούνο Γκάμα στο 14’ και τον Καμαρά στο 35’, αλλά το σκορ δεν άλλαξε έως το ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετικό ρυθμό στο πρώτο του μισό, με τις δύο ομάδες να πιέζουν πολύ έντονα. Ο ΟΦΗ είχε ένα κακό διάστημα μεταξύ 27’ και 37’, όμως δεν το «πλήρωσε».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε αρκετά καλύτερος ανασταλτικά, όμως στο 50’ «έχασε» τον Μαρινάκη, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Ο Διαμαντής πέρασε στη θέση του και ήταν πολύ καλός, με τον Βούρο να έχει επίσης καλή παρουσία στη θέση του -κατά συνθήκη- δεξιού μπακ.

Ο Νίκος Νιόπλιας πέρασε τους Λάμπρου – Ντουρμισάι, σε μία προσπάθεια να πετύχει ένα γκολ. Ο Άρης πραγματοποίησε πίεση διαρκείας από το 70 και μετά, με σκοπό να «λυγίσει» την άμυνα του ΟΦΗ.

Παρότι ο Άκης Μάντζιος άλλαξε σχηματισμό και πέρασε τον Δημήτρη Μάνο στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ προσπάθησε να «χτυπήσει» κυρίως στην κόντρα, όμως δεν δημιούργησε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να κάνει το 1-0. Εντυπωσιακή επέμβαση από τον Επασί στο 83’ που κράτησε «όρθιο» τον ΟΦΗ σε κεφαλιά του Εντιαγέ.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΟΦΗ ξεκίνησε με ισοπαλία το φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας ένα 0-0 σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που έχει ενισχυθεί αρκετά, ενώ είχε και την ευκαιρία να πάρει το κάτι παραπάνω.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Εντιαγέ, Σάσα, Μαντσίνι (86’ Χαΐροβιτς), Μπερτόγλιο (78’ Μάνος), Γκάμα (56’ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης (51’ Διαμαντής), Βούρος, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγος, Καμάου (76’ Ουές), Νέιρα (76’ Σελίμοβιτς), Φαν Ντάινεν (63’ Λάμπρου), Καστάνιος (63’ Ντουρμισάι).

Το Gentikoule και ο Athletic Radio 104,2 βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και σας μετέφεραν ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook