“Aνοιχτό” του Κάρολ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο άτυπο Διοικητικό Συμβούλιο της Διοικούσας Επιτροπής αποφασίστηκε το θέμα Κάρολ να παραμείνει “ανοικτό” και οριστική απόφαση της υπόθεσης αναμένεται τις προσεχής ημέρες.

Ο Ρόι Κάρολ δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να παραμείνει στον ΟΦΗ, ωστόσο βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική να μεταγραφεί στους “ερυθρόλευκους” καθώς δέλεαρ για τον ίδιο εκτός από το μεγαλύτερο συμβόλαιο είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ είχε συμφωνήσει με τους “ερυθρόλευκους” για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου και απέμενε πλέον την συγκατάθεση του συλλόγου ώστε να ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του κάτι που δεν έγινε, ωστόσο φαίνεται να παραμένει “ανοικτό”.

Ο Βορειοιρλανδός πάντως αφενός δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο προσφυγής και αφετέρου δεν έχει το δικαίωμα να προβεί σε μια τέτοια πράξη.

Στον ΟΦΗ φαίνεται πως υπολογίζουν την επιθυμία του παίκτη αλλά και από το γεγονός πως με τα χρήματα που θα λάβει η ομάδα από τη μεταγραφή αλλά και αυτά που θα γλυτώσει από τα χρωστούμενα στο παίκτη μαζί με την εφορία φτάνουν τις 200 χιλ. ευρώ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook