Αισιόδοξο μήνυμα για την υπόθεση της αδειοδότησης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αισιοδοξία της για την υπόθεση της αδειοδότησης και παράλληλα αναφέρεται και στον επικείμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά το μείζον θέμα που απασχολεί τον σύλλογο, αυτό της αδειοδότησης, η διοίκηση του ΟΦΗ στέλνει θετικό μήνυμα με την τοποθέτηση της στην επίσημη ανακοίνωση.

Παράλληλα, τονίζει ότι πάρθηκε η απόφαση ότι στον αγώνα με τους Ηπειρώτες δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας ενώ ορίστηκαν ως τιμές για τα εισιτήρια 20 και 30 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

α) Η ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά την ανάγνωση του σκεπτικού της απορριπτικής απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, εκφράζει την αισιοδοξία της για την θετική κατάληξη της υπόθεσης της αδειοδότησης.
β) Αποφασίστηκε να ικανοποιηθεί το αίτημα των φιλάθλων μας και το παιχνίδι με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδό μας.
Επίσης, για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών, και μετά από προτροπή και παραίνεση των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, αποφασίστηκε να μην ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας για το συγκεκριμένο αγώνα.
Οι κάτοχοι συγκεκριμένων θέσεων θα εξακολουθούν να έχουν δικαίωμα στη θέση που κατέχουν στο γήπεδο, πληρώνοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στους συνδέσμους της ομάδας, στους οργανωμένους οπαδούς και στο φίλαθλο κίνημα του ΟΦΗ, ότι θα περιφρουρηθεί το γήπεδο και τα συμφέροντα της ομάδας μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και η έκβαση θα είναι ομαλή.
γ) Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα με τιμές 20 και 30 ευρώ.
δ) Το διοικητικό συμβούλιο επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη των μελών του και εξακολουθεί να λειτουργεί ενωμένο σα μια γροθιά  και σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τους φιλάθλους της ομάδας μας και  τους τοπικούς φορείς δίνει τον αξιοπρεπή αγώνα του για την προάσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ δίνει με πάθος τις μάχες του και θα βγει νικητής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook