Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Άρης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Άρη τη Θεσσαλονίκη.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ ταξίδεψε… αρματωμένος στην Θεσσαλονίκη, πούλησε πολύ ακριβά το τομάρι του και ακύρωσε κάθε επιθετική προσπάθεια του Άρη, που «κόλλησε» στο 0-0”.

To10.gr: “Το γκολ έλειπε από τον Άρη για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Το τελικό 0-0 με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν αποτέλεσμα της έλλειψη συγκέντρωσης των κιτρινόμαυρων στη τελική προσπάθεια, της καλής ανασταλτικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων, αλλά και του …Επασί, που στο 87ο λεπτό πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα σε κεφαλιά του Ντιαγέ, σώζοντας την ομάδα του”.

Sport24.gr: “Ο Άρης υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρεμιέρα της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0), με τους κίτρινους να σπαταλάνε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ άλλαξε πολύ με πιο τρανό παράδειγμα την αμυντική προσήλωσή του στη Θεσσαλονίκη η οποία μετέτρεψε μια ομάδα με φαντασία σε τρομερά δυσλειτουργική. Το 0-0 μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα όπου ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πολύ υψηλό ποσοστό κατοχής μπάλας, αλλά υστέρησε σε δημιουργία, φάσεις… χτυπώντας το κεφάλι του πάνω στην πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου”.

Sport-fm.gr: “Φρένο από τον ΟΦΗ και παραμένει (πολύ) χαμηλά ο Άρης! Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά κατάφερε χωρίς πάρα πολύ μεγάλο άγχος να πάρει τον βαθμό στην έδρα των «κίτρινων» (0-0), πραγματοποιώντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι ανασταλτικά. Δύο όψεις είχε η αναμέτρηση, αφού στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έναν πολύ καλό ρυθμό στον αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά η αστοχία και η κωλυσιεργία σε συγκεκριμένες περιπτώσεις των επιθετικών διατήρησε το ματς στην απόλυτη ισορροπία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook