Επιστροφή στο σπίτι με ντέρμπι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο «Γεντί Κουλέ» την ΑΕΚ (18:15, Live Athletic Radio 104,2, Gentikoule) στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με κόσμο μετά από 18 μήνες.

565 μέρες μετά, το «Γεντί Κουλέ» υποδέχεται ξανά τον κόσμο του ΟΦΗ σε ένα σημαντικό ντέρμπι, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ,  έχοντας ξεκινήσει καλά με την ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θέλοντας να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι σε ένα μεγάλο βαθμό γεμάτο, πάντα στο μέτρο του δυνατού, με τον κόσμο της ομάδας να έχει δείξει τις περασμένες ημέρες μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του αγώνα. Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Νιόπλιας υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, καθώς εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Μαρινάκης, Τσιλιανίδης, Στάικος, Τοράλ, Μεγιάδο, Ναμπί και Γιάννου (που δεν υπολογίζεται), ενώ επιστρέφει ο Λυμπεράκης.

Στην 21μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γκαγιέγκος, Ντουρμισάι, Γρίβας, Καμάου, Καστάνιος, Λάμπρου, Πασαλίδης, Φαν Ντάινεν.

Από την άλλη, στην αποστολή της ΑΕΚ, βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook