Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Sdna.gr: “Η ΑΕΚ των 10 παικτών προηγήθηκε με 0-3 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, αλλά στην συνέχεια… αυτοκτόνησε και οι μάγκες γηπεδούχοι πήραν παλικαρίσια ισοπαλία (3-3)!”

To10.gr: “Σε ένα απίστευτο ματς με έξι γκολ, μια αποβολή, ένταση και σασπένς στο φινάλε, ΟΦΗ και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 στην Κρήτη! Η Ένωση μέχρι και το 78’ προηγούνταν με 3-0, παίζοντας μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Όμως οι Κρητικοί δεν το παράτησαν και κατάφεραν μέσα σε 13 λεπτά να σκοράρουν τρεις φορές και να πάρουν έναν βαθμό που έμοιαζε ανέλπιστος!”

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην ΑΕΚ, με τους Κρητικούς να επιστρέφουν από την κόλαση, καθώς η Ένωση πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων. Δύο γκολ πέτυχε ο Νέιρα και ο Βούρος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.”

Gazzeta.gr: “Απίθανο ματς στο Ηράκλειο! Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με Αραούχο (15′), Τσούμπερ (41′) και Ανσαριφάρντ (65′), παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 36′ λόγω αποβολής του Λιβάι Γκαρσία, και όλα έδειχναν ότι θα περάσει με ένα πειστικό διπλό από την Κρήτησ. Ωστόσο ο ΟΦΗ από το 78′ και μετά έκανε ένα απίστευτο come back. Ο Νέιρα στο 78′ και στο 84′ και ο Βούρος στις καθυστερήσεις (92′) έκαναν το 0-3… 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ! Έξαλλοι στην ΑΕΚ για τη διαιτησία του Φωτιά.”

Sport-fm.gr: “Φοβερό κάζο -βάσει του πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι- υπέστη η ΑΕΚ στο Ηράκλειο! Ένα παιχνίδι που μέχρι το 78’ εξελισσόταν σε επίδειξη δύναμης έγινε εφιάλτης για την «Ένωση», η οποία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία… σαν ήττα από τον ΟΦΗ (3-3).”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook