Βεζυρίδης: “Είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για να ανταποκριθώ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μιλώντας στην εφημερίδα “Πατρίς” ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί και να καλύψει το “κενό” του Ρόι Κάρολ κάτι που άλλωστε απέδειξε σε όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος.

«Έχω αποδείξει ότι μπορώ να σταθώ σ’ αυτή τη θέση. Όποτε χρειάστηκε ανταποκρίθηκα και με το παραπάνω γι’ αυτό και οι άνθρωποι του ΟΦΗ με εμπιστεύονται. Είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για να ανταποκριθώ. Είναι η τρίτη μου χρονιά στην ομάδα και νομίζω ότι έχω βοηθήσει με την παρουσία μου» τόνισε ο “Πόλυ” ο οποίος χαρακτήρισε «κομβικό» το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη.

«Το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι κομβικού χαρακτήρα. Ο αγώνας αυτός μπορεί να κρίνει ακόμα και την αλλαγή των στόχων μας στο πρωτάθλημα, καθώς θα ισοβαθμήσουμε με την αντίπαλο μας και μπορεί να βρεθούμε ακόμα και στην πρώτη πεντάδα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι που απαιτεί καλό χειρισμό της μπάλας και υπομονή. Δε θα γίνει ανοιχτό ματς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πίσω και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε» κατέληξε ο 38χρονος γκολκίπερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook