Ξενοδόχωβ: “Γνωρίζω πολύ καλά τις μεγάλες ευθύνες που έχω”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά από απόφαση της διοικούσας επιτροπής ο Γεννάδιος Ξενοδόχωβ επιστρέφει από την ερχόμενη Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας O τερματοφύλακας του ΟΦΗ ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας για αυτή την απόφαση και τόνισε πως θα φανεί άξιος της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του.

Ο ταλαντούχος πορτιέρο από το περασμένο Αύγουστο γυμναζόταν με την ομάδα νέων Κ20. Κάθε μέρα είναι στο αθλητικό κέντρο, ενώ αρκετές φορές έκανε και πρωινές προπονήσεις.

Η αποχώρηση του Κάρολ, έγινε η αφορμή να πάρει την απόφαση η Δ.Ε. να ζητήσει από το προπονητή να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλους όσους συνεχίζουν να με πιστεύουν. Ποτέ δεν σταμάτησα να δουλεύω. Είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ευκαιρία που μου δίνει η διοίκηση δεν πρόκειται να την αφήσω αναξιοποίητη. Γνωρίζω πολύ καλά τις μεγάλες ευθύνες που έχω και θέλω να διαβεβαιώσω την διοίκηση και τους προπονητές μου, ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνουν” δήλωσε σήμερα το απόγευμα ο Γεννάδιος Ξενοδόχωβ μετά την ενημέρωση που είχε από το γενικό αρχηγό κ. Σήφη Κορωνάκη για την απόφαση της Δ.Ε. να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. 

Ο προεδρεύων την ΠΑΕ-ΟΦΗ κ. Βασίλης Ξημέρης αναφερόμενος στη απόφαση που πήραν για να επιστρέψει ο Ξενοδόχωβ στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας δήλωσε:

“Εμείς πιστεύουμε στο Ξενοδόχωβ. Στο μικρό χρόνο που έχουμε την ευθύνη της ομάδας μας παρακολουθούμε την πορεία του Ξενοδόχωβ αλλά και των άλλων αθλητών που είναι στα τμήματα υποδομής. Εκτός από την περίπτωση του Ξενοδόχωβ, άλλα δύο παιδιά από τα τμήματα υποδομής θα προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα. Φυσικά πρώτα θα έχουμε συνάντηση με το προπονητή μας το κ. Αναστόπουλο και στη συνέχεια οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα γίνουν γνωστές. Η Δ.Ε. έχει άμεσο στόχο το σχεδιασμό και την μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των αθλητών που είναι στα τμήματα υποδομής. Θέλουμε τα ταλέντα που έχει η ομάδα μας να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από ένα σχεδιασμό που θα γίνει με τη τεχνική ηγεσία.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook