Ολοκληρώνει την προετοιμασία και «βγαίνει» η αποστολή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στην Κρήτη πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Στην τελική ευθεία ενόψει ΠΑΣ βρίσκεται ο ΟΦΗ, που σήμερα ολοκληρώνει την μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι της Δευτέρας (27/09) με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, που θα γίνει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1.

Μετά το τέλος της σημερινής (26/09) προπόνησης που είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, ο Νίκος Νιόπλιας πρόκειται να ανακοινώσει και τους «εκλεκτούς» του για το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες». Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για τα Γιάννενα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην χθεσινή προπόνηση έλαβαν μέρος κανονικά οι Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Γαγέγος, Νέιρα, Διαμαντής και Βούρος, ενώ αποθεραπεία ακολούθησε για ακόμα μία μέρα ο Καμάου. Ο Ναμπί ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικος και Τσιλιανίδης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook