Αναστόπουλος: “Δύσκολο ματς αλλά θα τα καταφέρουμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

«Έχει δυσκολία το ματς, αλλά αν δείξουμε το πρόσωπο των τελευταίων αγώνων θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο προπονητής τoυ ΟΦΗ. «Από την αρχή έχω πει να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αναστόπουλος στο Novasports

Για το εντός έδρας παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη

«Ερχόμαστε από ένα σερί καλών παιχνιδιών και επιτυχιών, αντιμετωπίζοντας την Ξάνθη που είναι καλή ομάδα και έχει ένα σερί 10 αγωνιστικών αήττητη. Έχει δυσκολία το ματς, αλλά αν δείξουμε το πρόσωπο των τελευταίων αγώνων θα τα καταφέρουμε, παρά το ότι είναι δύσκολο ματς. Η Ξάνθη είναι επικίνδυνη όταν παίζει εκτός έδρας».

Για τους στόχους της ομάδας του 

«Δεν έχω πει τη λέξη γρήγορη παραμονή. Από την αρχή έχω πει να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η πορεία μπορεί να χαρακτηριστεί ως άθλος, γιατί έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία τα αφήνουμε εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και έχουμε αυτήν την εικόνα. Είχαμε κούραση, υπήρξαν παίκτες που ήρθαν στο τέλος των μεταγραφών και αυτό δυσκόλεψε την κατάσταση».

Για τις αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών

«Δεν θα επηρεάσει. Δεν έχουμε χρήματα για μεταγραφές. Θα πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν τα παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους πέρυσι για να ανέβει η ομάδα. Εκεί έχουμε ρίξει το βάρος. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook