Πίτσος: “Η δυναμική και η ποιότητα του ΟΦΗ είναι για καλύτερα πράγματα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πίστη του για τη νίκη επί της Ξάνθης εξέφρασε ο Μήνας Πίτσος μιλώντας στη ΝΟVA προσθέτοντας παράλληλα ότι χρειάζονται 8 βαθμοί ακόμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είπε αρχικά πως «είχαμε αρκετά καλή εβδομάδα. Κλείσαμε με νίκες και τα τρία ματς που δώσαμε. Έχουμε δύσκολο ματς με μια ομάδα που είναι αήττητη για 10 ματς. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και αυτό αποτελεί κίνητρο . Μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην Ξάνθη και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Όσον αφορά στην Ξάνθη, τόνισε: «Είναι μια δουλεμένη και γρήγορη ομάδα. Δεν πρέπει να αφήσουμε χώρους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Να είμαστε καλά εμείς και θα πάνε καλά τα πράγματα».

Παράλληλα, ο Μηνάς Πίτσος ξεκαθάρισε πόσοι βαθμοί απαιτούνται για την επίτευξη της παραμονής: «Στόχος ήταν η παραμονή και εκεί πρέπει να σταθούμε. Υπάρχει δρόμος ακόμη, με 8 βαθμούς θα έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας. Πάμε καλά, μπορούσαμε και καλύτερα. Η δυναμική και η ποιότητα του ΟΦΗ είναι για καλύτερα πράγματα».

Τέλος, σχολιάζοντας το φετινό πρωτάθλημα, είπε: «Ο καθρέφτης είναι η βαθμολογία και το γήπεδο. Είναι δίκαια η βαθμολογία. Πρέπει να σταθούμε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές ομάδες. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Δίκαια οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλος. Είναι πολλά τα προβλήματα και αυτό είναι το μείον μέχρι τώρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook