Με απουσίες αλλά πάθος, ψυχή και κόσμο στις εξέδρες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ υποδέχεται με αρκετά προβλήματα τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» (18:15 live Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) θέλοντας να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να διατηρήσει το αήττητό του στο πρωτάθλημα.

Ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι για τον ΟΦΗ, που φιλοξενεί σήμερα τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο Νίκος Νιόπλιας καλείται να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες ενόψει του σημερινού ματς, καθώς εκτός από τους τραυματίες Καστάνιος, Μεγιάδο, Τοράλ, Στάικο και Τσιλιανίδη, στο… απουσιολόγιο της ομάδας βρίσκονται και οι Λάμπρου, Βούρος, Γαγέγος και Καμάου. Όσον αφορά τον πρώτο, υπάρχει συμφωνία να μην αγωνιστεί λόγω του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι τρεις έχουν προσβληθεί από ίωση και έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Στα θετικά όμως συγκαταλέγεται η επιστροφή του Αντίλ Ναμπί σε αποστολή του ΟΦΗ μετά από 12 μήνες, κάτι το οποίο είναι άκρως θετικό για τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και για την ομάδα. Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Σιδηρόπουλος. Βοηθοί του θα είναι οι Κολοσιώνης, Θανασιάς ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Περράκης του συνδέσμου Αθηνών με τον Κουτσιαύτη στο VAR.

Ο ΟΦΗ έχει απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο του να δώσει δυναμικό «παρών» στις θύρες 4 και 5, καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση των σχολείων του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Neira, van Duinen, Nabi, Διαμαντής, Durmishaj, Γιαννούλης, Γρίβας, De Guzman, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook