Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Sdna.gr: “Στο τελευταίο σπριντ πριν τη διακοπή, ο ΠΑΟΚ πέρασε… αέρας από την Κρήτη, επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ! Ο Δικέφαλος κατέγραψε την τέταρτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα και το… τρένο Λουτσέσκου φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στις ράγες! Επιστροφή στη δράση, μετά από 12 μήνες, για τον Ναμπί με γκολ”.

To10.gr: “Για άλλη μία χρονιά ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από το Ηράκλειο, επικρατώντας 3-1 και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι ήταν αποδεκατισμένοι και δεν κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στους Θεσσαλονικείς”.

Sport24.gr: “Μία μεγάλη και σημαντική νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο. Ο Δικέφαλος επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ανώτερη, πράγμα που επιβεβαιώθηκε με τα γκολ των Σβιντέρσκι (15′), Κούρτιτς (58′) και Αουγκούστο (71). Ο Ναμπί έπειτα από σχεδόν 12 μήνες επέστρεψε στη δράση και μείωσε στο σκορ στις καθυστερήσεις”.

Gazzeta.gr: “Ενας ΠΑΟΚ επιβλητικός και κυρίαρχος. Δια περιπάτου πέρασμα από το «Γέντι Κουλέ» με το 3-1 επί του ΟΦΗ, χάρη στα γκολ των Σφιντέρσκι, Κούρτιτς και Αουγκούστο. Ο Ναμπί μετά από 12 μήνες επέστρεψε και σκόραρε για τους Κρητικούς”.

Sport-fm.gr: “Συνεχίζει το σερί του ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του βορρά» εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του ΟΦΗ αλλά και τα πολλά κενά στην άμυνά του, περνώντας από την Κρήτη με σκορ 3-1 για να φτάσει τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Παράλληλα, οι Κρητικοί γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη Super League μετά από τις 4 ισοπαλίες στα πρώτα 4 παιχνίδια, αλλά είδαν τον Ναμπί να επιστρέφει μετά από καιρό και να σκοράρει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook