Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Επασί
Δεν έχει ευθύνη στα γκολ που δέχεται.

Μαρινάκης
Τα έδωσε όλα, αμυντικά προσπάθησε να περιορίσει τον Μπίσεσβαρ σε μεγάλο βαθμό, επιθετικά δεν βρήκε χώρους.

Κοροβέσης
Έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ όταν από δικό του λάθος ξεκινάει η επίθεση του ΠΑΟΚ, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τον Ζίβκοβιτς που δημιούργησε πολλές επιθέσεις, από το δικο του πεδίο ευθύνης βγαίνει και η σέντρα στο 0-1.

Διαμαντής
Στο πρώτο τέταρτο δεν πατούσε καλά, έχει ευθύνη στο γκολ του Σφιντέρφσκι, βρέθηκε σε αρκετές φάσεις στην πλάτη της άμυνας. Επίσης έχει ευθύνη στο 0-1 όταν χάνει τον Σφιντέρφσκι.

Πασαλίδης
Πήγε στην δύναμη πάνω στον Σφιντερφσκι, τον πίεσε αρκετά, πάτησε καλύτερα από ότι ο Διαμαντής στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Νέιρα
Καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, μόνιμη πηγή κινδύνου προς την περιοχή του ΠΑΟΚ, όσο άντεχε, άντεχε και ο ΟΦΗ να βγάλει την μπάλα μπροστά.

Σελίμοβιτς
Δεν τα πήγε άσχημα σε ένα απαιτητικό παιχνίδι παίζοντας σε θέση που δεν είναι η δική του. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε κάθε φάση στον αέρα, κουβάλησε την μπάλα αρκετά και απέφυγε τα λάθη.

Ντε Γκούζμαν
Ο Ολλανδός είχε κινητικότητα, προσπάθησε να παίξει σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση με πολλά τρεξίματα.

Φαν Ντάινεν
Πολύ δουλειά τακτικά, αρκετά τρεξίματα, δείχνει με τις κινήσεις που κάνει με το σώμα πως δεν είναι η θέση του όμως στο πρώτο 45λεπτο έβγαλε και ενέργεια και πρέσινγκ ψηλά βοηθώντας τακτικά σε μεγάλο βαθμό. Εξαιρετική εμφάνιση για 45 λεπτά που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ.

Ουές
Έδωσε ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο, δίχως να βοηθήσει επιθετικά.

Ντουρμισάι
Πάλεψε αρκετά, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 0-0 με τον Βιεϊρίνια να σώζει σίγουρο γκολ, πάλεψε όσο μπορούσε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ναμπί
Η μεγάλη επιστροφή για τον ΟΦΗ που συνδυάστηκε με γκολ μετά από 12 μήνες. Στο μικρό χρονικό διάστημα που έπαιξε φάνηκε πόσο πολύ έλειψε από την ομάδα πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ.

Γρίβας
Μπήκε για να δώσει ταχύτητα, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Μπαλογιάννης, Γιαννούλης
Αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook