Όλο το ρεπορτάζ γύρω από την παραίτηση Τσινού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί εκτός ΟΦΗ η παραίτηση του Γρηγόρη Τσινού να φάνηκε ως έκπληξη ωστόσο εντός του club ήταν μια εξέλιξη που προήλθε βάσει της κατάστασης που δημιουργήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ

Η παραίτηση του Γρήγορη Τσινού, ενός ανθρώπου που βρέθηκε στον ΟΦΗ και στην μετάβαση στη νέα εποχή από το καλοκαίρι του 2019 έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία ωστόσο την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό της ομάδας δεν υπήρξε και τόσο μεγάλη έκπληξη.

Και μπορεί στην ανακοίνωση της ΠΑΕ να γίνεται λόγος για “προσωπικούς λόγους” ωστόσο εύλογα μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι δύσκολα μπορεί να γίνει πιστευτός αυτός ο λόγος.

Αποκορύφωμα των σχετικών παραπόνων που εκφράστηκαν προς την πλευρά του Γρηγόρη Τσινού ήταν ένα συμβάν που σημειώθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αποτέλεσε την αιτία για να επέλθει το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ουσιαστικά οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ μετά από μια συζήτηση που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου αποφάσισε να παραιτηθεί καθώς χρεώθηκε θέματα που είχαν να κάνουν με την λειτουργία και το οργανωτικό κομμάτι που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παρότι έγινε προσπάθεια να μεταπειστεί και να συνεχίσει στην θέση του τιμ μάνατζερ, ο ίδιος ήταν αμετάπειστος εμμένοντας στην απόφαση του να αποχωρήσει με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Γρήγορης Τσινός πρόκειται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook