Εθνική Ελπίδων: Στην Κύπρο παρέμειναν τα 13 μέλη με κορωνοϊό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως έμειναν στην Κύπρο τα 13 μέλη της Εθνικής Ελπίδων που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, τα οποία έχουν ήπια συμπτώματα.

Τα 20 μέλη της αποστολής που βρέθηκαν αρνητικά σε κορωνοϊό επέστρεψαν στην Ελλάδα, μετά και την αναβολή του αγώνα κόντρα στην Κύπρο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, τα 10 από τα 13 μέλη είναι ποδοσφαριστές, ενώ τα υπόλοιπα 3 είναι μέλη της αποστολής. Οι παίκτες που έμειναν στην Κύπρο θα επιστρέχουν στην Ελλάδα με πτήση τσάρτερ.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Αναφορικά με τον αναβληθέντα αγώνα U21 Κύπρου Ελλάδας και τα κρούσματα κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αποστολή, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα: Τα είκοσι μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων που βρέθηκαν αρνητικά στους ελέγχους για Covid-19, έχουν ήδη επιστρέψει από την Κύπρο στην Αθήνα.

Τα υπόλοιπα μέλη, δηλαδή οι δέκα ποδοσφαιριστές και οι τρεις συνοδοί που ήταν θετικοί στα τεστ, παρέμειναν προς το παρόν στην Κύπρο. Είναι όλοι τους καλά και παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα. Μαζί τους είναι ο γιατρός και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας, όπως και η team mamager».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook