Νέα αποθέωση για τον Επασί από τους Αφρικανούς: “Αποφασιστικός, χωρίς αυτόν το Καμερούν θα είχε φάει τρία γκολ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η καταπληκτική εμφάνιση του γκολκίπερ του ΟΦΗ κόντρα στην Μοζαμβίκη έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια με συνεχή αφιερώματα.

Συνέχεια στα εγκωμιαστικά σχόλια προς το πρόσωπο του Ντέιβις Επασί δίνει ακόμα μια ιστοσελίδα της Αφρικής. Ο λόγος για την ιστοσελίδα africaootunited.com που αποθεώνει τον Καμερουνέζο γκολκίπερ του ΟΦΗ για την εμφάνιση του στη νίκη επί της Μοζαμβίκης με 1-0 την περασμένη Δευτέρα.

“Σωτήρας αρκετών αποφασιστικών επεμβάσεων ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας ήταν ο άνθρωπος που γλύτωσε τα “Λιοντάρια” από ήττα στο παιχνίδι με την Μοζαμβίκη” αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει: Χωρίς τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, τα “Λιοντάρια” θα είχαν δεχτεί τουλάχιστον τρία γκολ χωρίς αυτό να είναι υπερβολή. Με τον Επασί στην εστία, τα “Λιοντάρια” κατάφεραν να αποκρούσουν τα κύματα της Μοζαμβίκης με τον ίδιο να είναι καθυσηχαστικός στον αέρα, παίζοντας με ένστικτο πάνω στην γραμμή του και έμπειρος σε κάθε τοποθέτηση του ο 28χρονος τερματοφύλακας απλά ήταν ασταμάτητος με τις πολλές και αποφασιστικές αποκρούσεις του”.

Ακόμα γίνεται λόγος για την θέση του βασικού τερματοφύλακα στο επερχόμενο Κόπα Άφρικα τονίζοντας πως “μετά από αυτήν την παράσταση που έδωσε ο Ντέιβις Επασί προηγείται ολοένα και περισσότερο στον ανταγωνισμό επί του Ομοσσόλα για την θέση του βασικού γκολκίπερ. Παρά την επικείμενη επιστροφή του Αντρέ Ονανά, ο Επασί δείχνει να είναι ο πρώτος και πιο σοβαρός υποψήφιος για την θέση του βασικού τερματοφύλακα του Καμερούν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook