Καμπάνταης:”Σε κάθε αγωνιστική η ομάδα βγάζει την ψυχή της και παραδίδει μαθήματα!”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τους λόγους για τους οποίους ΟΦΗ έχει καταφέρει να διεκδικεί ένα «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν και αντιμετωπίζει οικονομικά και διοικητικά προβλήματα αλλά χωρίς να έχει ξεκουραστεί από το καλοκαίρι, εξήγησε ο Λεωνίδας Καμπάνταης στη «SportDay».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καμπάνταης στην εφημερίδα «SportDay»

Για τη φετινή πορεία της ομάδας

«Σε κάθε αγωνιστική η ομάδα βγάζει την ψυχή της και παραδίδει μαθήματα! Είναι σαν να παθαίνουμε Αλτσχάιμερ και όταν μπαίνουμε στο γήπεδο τα ξεχνάμε όλα. Δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα δεν μας βασανίζουν. Είναι μέρος της ζωής μας.

Όποιος προπονητής και να σου ζητήσει να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα, αν δεν το έχει ο χαρακτήρας του κάθε παίκτη δεν γίνεται τίποτα. Η ομάδα είναι τυχερή σ’ αυτό το κομμάτι».

Για το πού αφιερώνει το γκολ που πέτυχε

«Το αφιερώνω στον γιο μου Κωνσταντίνο, που είναι τριών ετών και είδε το πρώτο μου γκολ στη Σούπερ Λίγκα! Χαίρομαι πάνω από όλα που είμαι υγιής και μέλος αυτής της ομάδας. Ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Θα κυνηγήσω κι άλλα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Για το ντέρμπι με τον Εργοτέλη αν δείξουμε υπεροψία και δεν είμαστε ταπεινοί, μπορεί να έχουμε προβλήματα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook