Χαλκέντερος ο ΟΦΗ με πολύ καλή μπάλα και νίκη στο Αγρίνιο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΟΦΗ με πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και σκόρερ τον Νέιρα πήρε την πρώτη και δίκαιη νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Παναιτωλικό με 2-1.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-3-3 αλλά εκπλήξεις καθώς χρησιμοποίησε τον Μπαλογιάννη σε θέση αριστερού μπακ, καθώς ο Κοροβέσης είχε ενοχλήσεις, ενώ ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έκαναν οι Μεγιάδο, Τοράλ που ξεκίνησαν βασικοί στο Αγρίνιο. Ο Επασί ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης – στο κέντρο οι Νέιρα, Μεγιάδο, Γαγιέγος και στην επίθεση οι Τοράλ, Λάμπρου Φαν Ντάινεν.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να δεχτεί γκολ στην πρώτη φάση του αγώνα μετά από μια παντελώς λανθασμένη τοποθέτηση της άμυνας του όταν ο Λούι έβγαλε ανενόχλητος την άμυνα από τα αριστερά, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά σαν σε προπόνηση και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Ο ΟΦΗ παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 16′ με το αυτογκόλ του Μαλλή μετά την εξαιρετική ενέργεια του Λάμπρου.

Το παιχνίδι “άνοιξε” μετά το πρώτο 20λεπτο με τον ΟΦΗ να κυκλοφορεί, κατά διαστήματα, την μπάλα και σε μια από αυτές άγγιξε το γκολ με το πλασέ του Νέιρα να φεύγει μόλις άουτ μετά το γύρισμα του Μαρινάκη ενώ στο 41′ η κεφαλιά του Τοράλ είχε την ίδια κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός κέρδισε μέτρα στο πρώτο δεκάλεπτο (45′ – 55′) και τελικά στο 60′ ήρθε το γκολ με το οποίο ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα όταν ο Μεγιάδο έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρέλη με τον Γρατσάνη να δείχνει την παράβαση μέσω var και τον Νέιρα να κάνει το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 70′ ο Νίκος Νιόπλιας άλλαξε την διάταξη του ΟΦΗ από 4-3-3 σε 3-5-2 με την είσοδο των Γιαννούλη, Ντουρμισάι στο ματς και τον πρώτο να πηγαίνει στο κέντρο της άμυνας και τον δεύτερο δίπλα στον Καστάνιος.

Ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, στο 79′ ο Καστάνιος χάνει σε κενή εστία τεράστια ευκαιράι για το 1-3 μετά το ριμπάουντ στο σουτ του Ντουρμισάι που πήγε στο δοκάρι της εστίας του Μελίσσα.

Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα ο ΟΦΗ ήταν σοβαρός αμυντικά, δεν απειλήθηκε φτάνοντας στην πρώτη νίκη ενώ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει νωριτερα το ματς.

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook