Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Επασί
Δεν είχε πολύ δουλειά, δεν ευθύνεται στο γκολ που δέχεται, έπαιξε σωστά με την μπάλα στα πόδια (με εξαίρεση μια φάση) και στο τέλος ενέπνεε σιγουριά με τις τοποθετήσεις του.

Μαρινάκης
Θετικός με πολύ δουλειά αμυντικά όμως κράτησε την θέση του, βρήκε την ευκαιρία επιθετικά να βγει αρκετές φορές ενώ θα μπορούσε να χρεωθεί την ασίστ στην φάση με το σουτ του Νέιρα. Μεστό ματς, τακτικά, για ακόμα μια φορά.

Μπαλογιάννης
Πήρε την ευκαιρία από τον Νιόπλια και την εκμεταλλεύτηκε παρότι στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έπαιξε αρκετά από την πλευρά του. Στο δεύτερο 45λεπτο δεν έχασε προσωπική μονομαχία, έβγαλε την μπάλα με ασφάλεια στο τελευταίο 10λεπτο.

Βούρος
Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση, έκανε πολύ καλή δουλειά πάνω στον Βέργο, με σωστές τοποθετήσεις και ψύχραιμες όταν ο ΟΦΗ χρειάστηκε να βγάλει την μπάλα από τα πόδια του.

Πασαλίδης
Έχει ευθύνη στο γκολ του Καρέλη γιατί τον χάνει στην σέντρα του Λούι με λάθος τοποθέτηση, γενικά δεν πάτησε καλά στα ατομικά μαρκαρίσματα.

Μεγιάδο
Η παρουσία του έδειξε πόσο πολύ έλειψε και κυρίως ο δυναμισμός του στην μεσαία γραμμή δίνει μεγάλη ένταση που αποτυπώνεται στον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ. Πρώτος στην μπάλα, κατέστρεφε κάθε επίθεση του Παναιτωλικού.

Γαγιέγος
Έκανε αρκετή αθόρυβη δουλειά ανασταλτικά, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και συνδύασε ένα άψογο δίδυμο με τον Μεγιάδο.

Νέιρα
Ακόμα μια ηγετική εμφάνιση, ανέβασε στροφές μετά το 20λεπτο παίρνοντας πρωτοβουλίες στο επιθετικό τρίτο και θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε δύο περιπτώσεις.

Λάμπρου
Για ακόμα μια φορά από δική του ενέργεια προέρχεται γκολ, όπως στα Γιάννενα και είναι ήδη μέσα σε δύο τέρματα του ΟΦΗ. Του λείπει η διάρκεια, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο.

Τοράλ
Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον Ισπανό που παρότι δεν έπαιξε στην φυσική του θέση, παρουσίασε στοιχεία που υποχρεώσαν τον ΟΦΗ να προχωρήσει στην μεταγραφή του. Δεν καθυστερούσε την ανάπτυξη, μόλις έπιανε την μπάλα την μεταβίβαζε, είχε και δύο τελικές προσπάθειες παρότι δεν είναι ακόμα σε θέση να παίξει πάνω από 60 λεπτά.

Φαν Ντάινεν
Ο Ολλανδός πίεσε τα αντίπαλα στόπερ, είχε μια καλή προσπάθεια με ένα σουτ που έφυγε μόλις άουτ, δεν έγινε επικίνδυνος γιατί δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς από τα χαφ του ΟΦΗ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Καστάνιος
Απογοήτευση, χάνει το άχαστο, άλλες δύο φορές που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση χαράμισε τις πάσες.

Ντουρμισάι
Τον αισθάνθηκε η άμυνα του Παναιτωλικού, είχε σουτ στο δοκάρι και για ακόμα ένα παιχνίδι τον αισθάνθηκε.

Γιαννούλης, Σελίμοβιτς
Πήγαν στο κέντρο της άμυνας, ο τελευταίος μετά τον τραυματισμό του Πασαλίδη, κράτησαν σταθερή την πεντάδα και δεν απειλήθηκε ο ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook