“Ασπρόμαυρες” οι θύρες 5, 6, 7 και 8 του Παγκρήτιου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε καλό κλίμα έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Εργοτέλης-ΟΦΗ το Σάββατο όπου και οι θύρες 5, 6, 7 και 8 θα είναι ανοιχτές για τις ανάγκες του κόσμου του ΟΦΗ. Στην σύσκεψη η ΠΑΕ ΟΦΗ, εκπροσωπήθηκε, από τον γενικό αρχηγό Σήφη Κορωνάκη και την υπάλληλο της ΠΑΕ, Θεανώ Ρασούλη.H ΠΑΕ Εργοτέλης, εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή Γιάννη Ράλλη, τον υπεύθυνο ασφαλείας Κωνσταντίνο Μαυρίδη και τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ Λουδοβίκο Ορφανό.

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν οι θύρες 5, 6, 7 και 8 θα  φιλοξενήσουν φιλάθλους με τα διακριτικά του ΟΦΗ. Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη και όσους δε φέρουν διακριτικά, θα είναι προσβάσιμες  οι θύρες 1,2, 19, 20 και 11. Τα εισιτήρια θα τιμώνται προς 15 ευρώ και η είσοδος θα είναι δωρεάν για τα παιδιά μέχρι 15 ετών.
Τα  σημεία διάθεσης των εισιτηρίων  είναι τα γραφεία  της ΠΑΕ Εργοτέλης, (Στεργιογιάννη 1), ενώ εισιτήρια διατίθενται και από  το Μαρτινέγκο. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό  στο  Παγκρήτιο Στάδιο θα λειτουργήσει εκδοτήριο την ημέρα του αγώνα (Σάββατο) από το μεσημέρι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook