Ο Σαΐμπου Γιακούμπου στο gentikoule.gr

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Σαΐμπου Γιακούμπου επιστρέφει στην δράση και εξηγεί στο gentikoule.gr γιατί είναι στενοχωρημένος αλλά και για ποιο παιχνίδι φυλάει το καλύτερο γκολ του. Ήταν φυσικό και επόμενο για τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό να… «έσκαγε». Ήρθε στον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι δίχως να έχει κάνει προετοιμασία, μπήκε με φόρα στο πρωτάθλημα σκοράροντας συνεχώς και κάπου εκεί, ήρθε και ο τραυματισμός απόρροια της ελλιπούς προετοιμασίας.

Έπειτα από πέντε εβδομάδες, ο Σαΐμπου Γιακούμπου τίθεται στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πιερικό και όπως λέει ο ίδιος «είμαι έτοιμος να παίξω κόντρα στον Πιερικό. Προπονούμαι με την υπόλοιπη ομάδα και νιώθω πολύ καλά». Όσον αφορά τον τραυματισμό του και την απουσία του από τα τελευταία παιχνίδια, ο 25χρονος δίνει την δίκη του εξήγηση λέγοντας ότι «η απουσία μου από τις προπονήσεις ήταν μεγαλύτερη επειδή έπαθα υποτροπή στον προηγούμενο τραυματισμό που είχα πριν από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Το πρόβλημα ήταν από την αρχή επειδή ήρθα αργά στην ομάδα και έτσι έμεινα εκτός προπονήσεων για αρκετές εβδομάδες».

Ο συμπαθής Αφρικανός μεσοεπιθετικός δεν κρύβει την στενοχώρια του μέσω του gentikoule.gr. «Είμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια λόγω του τραυματισμού μου. Είναι πολύ κακό συναίσθημα για έναν ποδοσφαιριστή να είναι τραυματίας και να μην μπορεί να παίξει» λέει χαρακτηριστικά ο Σαΐμπου Γιακούμπου και συνεχίζει «νιώθω πολύ ωραία με τον κόσμο και την ομάδα. Είμαι απογοητευμένος επειδή δεν έχω δείξει τον πραγματικό μου εαυτό και όλα εκείνα που παρουσίασα στην αρχή του πρωταθλήματος».

Ο Γιακούμπου περνάει περίοδο… ξηρασίας καθώς έχει να σκοράρει από τον περασμένο Νοέμβριο όταν πέτυχε το γκολ του ΟΦΗ στο Αγρίνιο στην ήττα από τον Παναιτωλικό. Έκτοτε έχουν περάσει έξι μήνες και ο Γκανέζος δεν έχει πετύχει ξανά γκολ. Όμως όπως λέει ο ίδιος «αυτό με κάνει να νιώθω άσχημα. Προσπαθώ σκληρά ώστε να βρεθώ σε καλή κατάσταση ξανά». Παράλληλα κάνει και την ευχή του λέγοντας ότι «να πετύχω το καλύτερο μου γκολ στα πλέι – οφ. Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα πάρουμε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook