Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

To Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ  λόγω της συμμετοχής του “δικεφάλου του Βορρά” στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά την συγκατάθεση του ΟΦΗ για αλλαγή ημέρας στο αίτημα του ΠΑΟΚ όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Super League.

Aλλαγή υπάρχει και στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού με την ΑΕΚ  λόγω τον ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των “ερυθρολεύκων” αλλά και σε άλλα στα παιχνίδια ΠΑΟ-Ξάνθη και Άρης-Εργοτέλης.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

“Σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για λόγους αναγκαστικής μετάβασης στη Μόσχα νωρίτερα για τον αγώνα του Europa League, λόγω καιρικών συνθηκών, ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ορίζεται την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 21:00.

Σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Europa League, ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ  στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, ορίζεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30.

Επίσης, ο αγώνας ΠΑΟ-SKODA ΞΑΝΘΗ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:30, και ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:15.”