Ο Νιόπλιας ξέρει και πως θα βρει την άκρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δύο συνεχόμενες κακές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο ΟΦΗ πάει στην Λεωφόρο για ένα ακόμα πιο απαιτητικό παιχνίδι με πυξίδα τις κατευθύνσεις του προπονητή του.

Δύο κακές εμφανίσεις και κατά σειρά, σίγουρα είναι θέμα προς συζήτηση. Και το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο Νίκος Νιόπλιας είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τι σημαίνει ΟΦΗ, πολύ περισσότερο γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις που έχουν όλοι από εκείνον αλλά και από το ίδιο το club. Όμως πολύ περισσότερο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ίδια του την ομάδα, τα χούγια των ποδοσφαιριστών του. Γνωρίζει και ξέρει τι πρέπει να κάνει ώστε να αλλάξει πρόσωπο ο ΟΦΗ και κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα από την ίδια την ομάδα να σκεφτεί πως βγάζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πρόγραμμα, μετά από οκτώ παιχνίδια μετράει μια ήττα. Στον αντίποδα είναι θέμα προς συζήτηση το ότι έχει και μια νίκη. Όμως δεν πρέπει να βλέπουμε με αρνητισμό όλα τα πράγματα και πως πρέπει να πορευτεί η ίδια η ομάδα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαρχής είναι ορατά με γυμνό μάτι. Πολύ περισσότερο είναι και προβλήματα που δημιουργούνται εν μέσω περιόδου που ο ΟΦΗ καλείται να δώσει δύο ματς που το ένα είναι πιο δύσκολο από το άλλο. Αν στο ματς της Λεωφόρου υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες λόγω και του αντιπάλου που έχει μπροστά του ΟΦΗ, εκείνο που ακολουθεί κόντρα στον Ατρόμητο είναι ακόμα δυσκολότερο γιατί θα έρθει στο Ηράκλειο μια ομάδα που μέχρι στιγμής δεν έχει μετρήσει ούτε νίκη και μπορεί να μην μετρήσει ούτε σε εκείνο που ακολουθεί για το πρωτάθλημα κόντρα στην Λαμία.

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι μεθοδικός, οργανωτικός και το κυριότερο: Καλός προπονητής. Πολύ παραπάνω όμως από τον καθένα μας, γνωρίζει την ομάδα του καλύτερο από εμάς. Και ο ίδιος γνωρίζει πως θα βρεθεί η άκρη για να παρουσιαστεί καλύτερος ο ΟΦΗ. Η πίστη του στον ΟΦΗ και όσα λόγια έχει χρησιμοποιήσει στο κοντινό παρελθόν δεν μπορούν να παραγνωριστούν. Ο ίδιος εκφράζει δημόσια την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ που έχει στα χέρια του και μένει να φανεί αν εκείνο θα του τον ανταμείψει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook