Επιθετικά και με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί στο Παγκρήτιο ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιθετικά και με στόχο τη νίκη αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Εργοτέλη με το Νίκο Αναστόπουλο να μην ετοιμάζει αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις που προκύπτουν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο “Αναστό” δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εκτός βέβαια από την είσοδο του Καμπάνταη που θα πάρει την θέση του τραυματία Μάντζιου.

Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο βασικό σχήμα του ΟΦΗ μιας και οι κεντρικοί μέσοι της ομάδας δείχνουν μεγάλη αγωνιστική βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια, όπως οι Τζόρντι Λόπεζ, Βερόν που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ξάνθη.

Κατά συνέπεια, ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Βάντο ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης – Γεωργίου. Την τριάδα του κέντρου θα αποτελούν οι Τζόρντι Λόπεζ, Κάλαϊτζιτς, Βερόν και στην επίθεση θα παίξουν οι Σίσιτς, Παπουλής και Καμπάνταης.