Στην FIFA η προσφυγή του Ρούσεφ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Στην FIFA φαίνεται πως έχει φτάσει η προσφυγή του Ρούσεφ με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να αναζητούν άμεσα κάποια χρήματα για να τακτοποιήσουν την προσφυγή προς το πρόσωπο του.

Μπορεί η υπόθεση Εντόι να μην ανησύχησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ όπως και αυτή με τον Ψωμά ο οποίος θα λάβει σήμερα 12.000 ευρώ, ωστόσο δεν φαίνεται να συμβαίνει και το ίδιο με τον Ιβάν Ρούσεφ. Μπορεί οι άνθρωποι του ΟΦΗ να τόνισαν πως οι υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου να είναι αυτές των Ψωμά, Κασμερίδη, Κατσικογιάννη, Γκέρμπερ, Μάουερ, Σίμιτς, Νατσούρα, Αγρίτη, Μπαρκαουάν, Μπερτίν ωστόσο σε αυτές φαίνεται να έχει προστεθεί του Ρούσεφ η οποίο “καίει” περισσότερο απ’όλες.

Έτσι μετά τους Μάουρερ,Γκέρμπερ, Μπαρκαουάν και Μπερτίν,  στην FIFA πλέον έχει φτάσει και η προσφυγή του Ιβάν Ρούσεφ, με τον Βούλγαρο να ζητάει ένα ποσό που ξεπερνάει τις 90.000 ευρώ. Τα προβλήματα με τις προσφυγές ολοένα και αυξάνονται και στον ΟΦΗ κάνουν μεγάλες προσπάθειες για την εξεύρεση χρημάτων. Στο χθεσινό Δ.Σ. το θέμα των προσφυγών ήταν σε προτεραιότητα και άπαντες αντιλαμβάνονται πως η θηλιά σφίγγει. Τα χρήματα που εισπράχθηκαν από την παραχώρηση του Κάρολ στον Ολυμπιακό είναι βέβαιο πως θα πάνε εκεί, ωστόσο χρειάζονται και άλλα χρήματα για να “μπαλωθούν” οι τρύπες που υπάρχουν.

Η Α.Μ.Κ. και η διάθεση μετοχών είναι κάτι που τρέχουν στον ΟΦΗ ώστε η ομάδα να μπορέσει να διαχειριστεί το άνοιγμα που υπάρχει.