Ξεκαθαρίζει για Μποντόρ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Στην σημερινή προπόνηση θα φανεί αν ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη τον Μπόσινταρ Μποντόρ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς. 

Ο Ούγγρος δεν μετείχε χθες σε καμία από τις δύο προπονήσεις και θα δοκιμάσει σήμερα σε προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις 15:30 να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας. Ο Νίκος Αναστόπουλος στην χθεσινή προπόνηση φανέρωσε τα πλάνα του και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν ετοιμάζει πολλές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με την Ξάνθη,εκτός βέβαια από μία η οποία είναι δεδομένη καθώς από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα απουσιάσει ο Μάντζιος.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχει έδειξε λοιπόν ο τεχνικός του ΟΦΗ στην χθεσινή προπόνηση ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Βάντο ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης – Γεωργίου. Την τριάδα του κέντρου θα αποτελούν οι Τζόρντι Λόπεζ, Κάλαϊτζιτς, Βερόν και στην επίθεση θα παίξουν οι Σίσιτς, Παπουλής και Καμπάνταης.