Αναστόπουλος: “Έχουμε τον πρώτο λόγο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Αναστόπουλος με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, έδωσε τον πρώτο λόγο στην ομάδα του σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τόνισε πως η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην  NOVA:

“Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και ελπίζουμε να έχει και συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς με τον Εργοτέλη. Είναι ένα ματς όπως όλα τα παιχνίδια. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αντίπαλοι είμαστε μόνο όσο διαρκεί το παιχνίδι. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και η κάθε ομάδα θέλει την νίκη. Από εμάς θα εξαρτηθεί το ματς, από την ημέρα που θα βρεθούμε. Δεν έχουμε λόγους να μην είμαστε αυτοί που ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Τον πρώτο λόγο έχουμε εμείς, αν παρουσιαστούμε έτοιμοι, όπως στα προηγούμενα ματς”.
Για την απουσία του τραυματία Βαγγέλη Μάντζιου, ο Αναστόπουλος δήλωσε:

“Είναι ένας καλός παίκτης και κάθε προπονητής θέλει γεμάτο το οπλοστάσιο. Έγινε αυτό το απρόοπτο στο ματς με την Ξάνθη, μπήκε ο Καμπάνταης και το κενό καλύφθηκε επάξια. Έχουμε μια λογική ότι όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook