60 παιχνίδια συμπληρώνει στον πάγκο του ΟΦΗ ο Αναστόπουλος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

60 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΦΗ συμπληρώνει ο Νίκος Αναστόπουλος με την ευχή ότι ο 54χρονος τεχνικός θα συνδυάσει αυτήν την επίδοση με τη νίκη επί του Εργοτέλη!

Ο προπονητής του ΟΦΗ έχει… τραβήξει εδώ και αρκετό καιρό τον δικό του ξεχωριστό δρόμο στην κατηγορία με άλλους συναδέλφους του που πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας. Εκτός του ότι είναι ο ΠΡΩΤΟΣ προπονητής μετά τον Ευγένιο Γκέραρντ που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά και ότι συνδύασε το όνομα του με την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ, ο “Αναστό” συμπληρώνει τα 60 παιχνίδια στο “τιμόνι” του ΟΦΗ!

Ο Νίκος Αναστόπουλος καθοδήγησε τον ΟΦΗ σε 36 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League όπου είχε απολογισμό 23 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 6 ήττες ενώ και φέτος ο απολογισμός είναι απόλυτα θετικός καθώς σε 20 αναμετρήσεις, ο ΟΦΗ μετράει 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 6 ήττες. Η παρουσία του Αναστόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ συμπληρώνεται από 3 παιχνίδια κυπέλλου όπου η ομάδα μετράει δύο νίκες – προκρίσεις και 1 ήττα – αποκλεισμό.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook