Συμπλήρωσαν κάρτες Ταυλαρίδης και Παπουλής

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Κάρτες συμπλήρωσαν οι Στάθης Ταυλαρίδης και Φώτης Παπουλής στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ συμπλήρωσε 7 κίτρινες στο πρωτάθλημα και θα απουσιάσει σε 2 από τα 4 επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ, ενώ ο Φώτης Παπουλής θα απουσιάζει σε ένα από τα τέσσερα προσεχές παιχνίδια της ομάδας.

Έτσι το τοπικό ντέρμπι εκτός από την βαθμολογική συγκομιδή θα φέρει και απώλειες από τον ΟΦΗ καθώς δύο πολύ σημαντικές μονάδες της ομάδας θα απουσιάσουν στα πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Νίκος Αναστόπουλος καλείται να αποφασίσει σε ποια 2 από τα επόμενα 4 παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του ο Ταυλαρίδης και σε ποιο ο Παπουλής. Τα παιχνίδια που έχει να επιλέξει ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι αυτά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Θυμίζουμε πως λόγω καρτών ο Νίκος Αναστόπουλος έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Κάλαϊτζιτς και Καμπάνταη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Σέρβος θα απουσιάσει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι και οι Σίσιτς και Βερόν καθώς και οι δυο τους μετά τις κάρτες που δέχθηκαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έχουν φτάσει στο όριο, με τον πρώτο να έχει συμπληρώσει 6, ενώ ο Βερόν έχει 3.