Πίτσος: “O κάθε αγώνας είναι μια γιορτή για εμάς”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μηνάς Πίτσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, το κύπελλο, ενώ παράλληλα έπλεξε και το εγκώμιο του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μηνάς Πίτσος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας

«Ο κάθε αγώνας είναι σαν μια γιορτή για μας. Μπορεί να έχουμε προβλήματα, όμως δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Όταν έχεις τέτοιο υπέροχο κόσμο κοντά σου και σε στηρίζει δεν μπορείς να μείνεις ούτε δευτερόλεπτο σ’ αυτά. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας είναι φανταστική. Χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο.Απολαμβάνουμε τη δουλειά μας, όμως το ποδόσφαιρο είναι πάντα παιχνίδι. Ανήκουμε σε μια ιστορική ομάδα και θέλουμε η παρουσία μας στον ΟΦΗ να συνδυασθεί με νέες επιτυχίες. Όλα τα παιδιά σκεπτόμαστε με τέτοιο τρόπο. Ο ΟΦΗ είναι η δική μας ομάδα από τη δική μας τη προσπάθεια, φυσικά και των φιλάθλων, θα εξαρτηθεί έως που θα φθάσουμε», ανέφερε.

Για τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα δήλωσε:

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι από τη νέα επιτυχία. Είμαστε πάρα πολύ κοντά να εξασφαλίσει η ομάδα μας και τυπικά την παραμονή της στη κατηγορία που είναι και ο στόχος μας κι αυτό θα είναι ένα σημαντικό γεγονός.Φυσικά δεν θα μείνουμε σ’ αυτό. Όπως είπα και μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου, εμείς κοιτάζουμε κάθε αγώνα χωριστά. Στόχος μας είναι όπου κι αν αγωνίζεται ο ΟΦΗ να κυνηγήσει τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε έως και το τέλος της σεζόν. Όπως έχει πει και ο προπονητής μας, όταν λήξει το πρωτάθλημα θα κάνουμε ταμείο».

Ερωτηθείς αν η νέα εβδομάδα είναι πιο άνετη και με λιγότερο άγχος,τόνισε:

«Ίσως κάποιος να σκεφθεί με τέτοιο τρόπο επειδή πλησιάζουμε στην υλοποίηση του στόχου μας και απομένουν ακόμη 10 αγωνιστικές. Εμείς όμως δεν σκεπτόμαστε με τέτοιο τρόπο. Η δουλειά μας συνεχίζεται. Με την ίδια νοοτροπία που δουλεύουμε έως σήμερα συνεχίζουμε. Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στόχος μας είναι η νίκη.Φυσικά δεν παραγνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου μας και ούτε μας αποπροσανατολίζει το γεγονός ότι δεν νίκησε χθες. Είναι ένα ξεχωριστό ματς που θέλει μεγάλη προσοχή και καλή συγκέντρωση για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συγχρόνως θέλουμε να χαρίσουμε μια ακόμη επιτυχία στους φίλους της ομάδας μας, που και προχθές ήταν κοντά μας και μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη».

Για τη συμμετοχή του ΟΦΗ στο κύπελλο είπε:

«Δεν μας απασχολεί σήμερα η υπόθεση του κυπέλλου. Σίγουρα είναι ένας θεσμός πρόκληση για όλους μας. Όμως δεν βιαζόμαστε. Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όταν θα έλθει η ώρα θα ασχοληθούμε και με το παιχνίδι του κυπέλλου».