Πυρ και μανία στον ΟΦΗ με τον Φωτιά – Πουρσανίδης: “Ντροπή, δεν σέβεσαι τον ιδρώτα των παικτών”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ήταν το μοναδικό Μέσο του Ηρακλείου που βρέθηκε στην Τούμπα και σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν μετά τη νύχτα ντροπής στην Θεσσαλονίκη.

Ήταν τέτοιο το κλίμα που επικρατούσε στον ΟΦΗ ακόμα και την ώρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου ο Ηλίας Πουρσανίδης που παρακολουθούσε το παιχνίδι μέσα από τον αγωνιστικό χώρο εξερράγη όταν ο Φωτιάς αποφάσισε να δώσει πέναλτι. “Δεν σέβεσαι τον ιδρώτα των παικτών, είναι ντροπή αυτή η απόφαση” ήταν μερικά από τα λόγια του Ηλία Πουρσανίδη προς τον Φωτιά ενώ μέχρι και ο Νίκος Νιόπλιας έφυγε από τον πάγκο του πηγαίνοντας στο var για να διαμαρτυρηθεί γιατί το πράγμα φαινόταν ότι θα πάει σε ανατροπή του 0-1.

Ήδη οι πρώτες ηχηρές αντιδράσεις στον ΟΦΗ ξεκίνησαν και βέβαια εκπροσωπούνται, στο σύνολο τους, από τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Μιχάλη Μπούση. Η ανάρτηση – μήνυμα του Μιχάλη Μπούση λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ περιγράφει γλαφυρά το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου και βέβαια κανείς δεν μπορεί να μην διακρίνει τον εκνευρισμό και τα συναισθήματα μεταξύ των μελών του ΟΦΗ που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο παιχνίδι της Τούμπας. Στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ήταν φανερός, στα πρόσωπα των μελών της αποστολής, ο εκνευρισμός όπως και του Μηνά Λυσάνδρου που συνόδευε την αποστολή και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί νωρίτερα. Και βέβαια μέσω της τοποθέτησης του Μιχάλη Μπούση καλύπτεται στον απόλυτο βαθμό και όλα όσα νιώθουν στον ΟΦΗ που την ίδια ώρα θα συνεχίσει τον δρόμο του, μακριά από παπαρολογίες και ανακοινώσεις  που βγαίνουν μόνο για τα μάτια του κόσμου και που στο τέλος δεν έχουν κανένα νόημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook