Η ενεργοποίηση Κουράκη έδωσε την λύση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ενεργοποίηση του Γιάννη Κουράκη έφερε αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται ώστε να “μπαλωθούν” οι τρύπες και ο ΟΦΗ να πάρει την άδεια συμμετοχής.

Στις τάξεις του συλλόγου υποστηρίζουν ότι από την στιγμή που βρέθηκαν τα χρήματα, ένα ποσό που αντιστοιχεί περίπου σε 300.000 ευρώ, θα ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες καταβολής τους σε εκείνους με τους οποίους υπάρχουν “οικονομικές διαφορές”.

Μάλιστα, λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα ολοκληρώθηκε μια πολύωρη συνάντηση όπου συμμετείχαν ο Γιάννης Κουράκης, οι προέδροι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς και Βασίλης Ξημέρης καθώς και τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν άκρως θετικό αφού οι προσπάθειες αλλά και η ενεργοποίηση του Γιάννη Κουράκη είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν τα χρήματα. Αυτή η εξέλιξη έφερε αναμφίβολα θετικά συναισθήματα στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ που είχαν αρχίσει να ανησυχούν, ιδιαίτερα μετά την απόρριψη του φακέλου του Ηρακλή.

Από την Δευτέρα γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια,  με διαδοχικές συσκέψεις που έλαβαν χώρα στο γραφείο του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη, ένα πρόσωπο που επίσης έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις τελευταίες εξελίξεις, με προσωπικές παρεμβάσεις τόσο  στο δήμαρχο Ηρακλείου, όσο και στους βουλευτές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook