Κάλαϊτζιτς: “Να φτάσουμε ψηλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς τόνισε ότι στόχος του ΟΦΗ είναι να πάει μακρυά σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ στάθηκε στην μεγάλη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος της ομάδας.

Τα πρώτα λόγια του Σέρβου αμυντικού μέσου ήταν: «Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας με αντίπαλο το ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι ο ΟΦΗ ήταν άτυχος. Σίγουρα στο Α μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε και πέτυχε τα γκολ που του έδωσαν τη νίκη. Όμως στο Β ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν η καλύτερη ομάδα. Πιέσαμε τον αντίπαλο μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε το σκορ του Α μέρους. Η τύχη μας γύρισε τη πλάτη. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην πήραμε τη νίκη που ήταν ο στόχος μας, όμως πιστεύω ότι όλοι αναγνώρισαν για μια ακόμη φορά τη δυναμική που έχει ο ΟΦΗ»

Στην συνέχεια, αναλυτικά όσα είπε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ

Ερ.: Πόσο δύσκολη είναι  η συνέχεια για τον ΟΦΗ;
Απάν.:
Δεν βλέπουμε μακριά. Σήμερα το πιο σπουδαίο για τον ΟΦΗ είναι το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όλοι οι συμπαίκτες μου αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ μετά την τελευταία ήττα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Από την άλλη μεριά και η δική μας ομάδα θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν υποτιμούμε τη δυναμική του αντιπάλου μας, αλλά πιστεύω ότι εφόσον έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και αγωνισθούμε με πάθος και δύναμη μπορούμε να φθάσουμε στην υλοποίηση του στόχου που έχουμε θέσει. Όπως έχει αναφέρει σωστά κατά τη γνώμη μου και ο προπονητής μας, στόχος μας είναι να φέρουμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πόσο ψηλά θα είναι θα το γνωρίζουμε στη λήξη της σεζόν. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν βλέπουμε μακριά και φυσικά δεν κάνουμε υπολογισμούς. Τώρα ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ. Στη συνέχεια είναι το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και βλέπουμε μετά.
Ερ.: Όταν λέμε διάκριση για το φετινό ΟΦΗ πως το «βλέπεις» από τη δική σου τη μεριά;
Απάν.:
Είναι  γνωστά τα γεγονότα που μεσολάβησαν για να φθάσει η ομάδα μας να αγωνίζεται στη super league. Πρώτος φυσικός στόχος είναι η παραμονή στη κατηγορία. Σήμερα είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση του στόχου αυτού. Όμως σε μας δεν αρκεί μόνο αυτός ο στόχος. Όπως σας είπα και πιο πάνω εμείς θέλουμε να φέρουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον ΟΦΗ. Σήμερα έχουμε μπροστά μας δύο θεσμούς. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλουμε να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά και στο θεσμό του κυπέλλου. Κάποιος ίσως χαρακτηρίσει επιτυχημένη τη έως τώρα πορεία του ΟΦΗ, όμως εμείς θέλουμε πολύ περισσότερα. Θα επαναλάβω ότι δεν πρέπει να βλέπουμε μακριά.
Ερ.: Οι φίλοι του ΟΦΗ να είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια;
Απάν.:
Να είναι σίγουροι ότι ΟΛΟΙ οι παίκτες του ΟΦΗ θέλουμε όσο τίποτε άλλο να σημειώσει η ομάδα μας το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες, έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Ολοι μας ξέρουμε τη μεγάλη δύναμη που δίνουν στον ΟΦΗ οι φίλαθλοι. Είναι υπέροχος ο κόσμος της ομάδας μας. Συνεχώς οι φίλαθλοι είναι κοντά στον ΟΦΗ με σωστό τρόπο. Το παραπάνω επιβεβαιώθηκε και στο τελευταίο εντός παιχνίδι, όπου οι φίλοι του ΟΦΗ μαζί με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, παραδειγματική για τους αγώνες ποδοσφαίρου και όχι μόνο.