Παπουτσάκης: “Ο Μπιτσαξής είχε τις αναφορές της αστυνομίας και καλά έκανε και ανέβαλλε το ΑΕΚ – ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Απόστολος Παπουτσάκης τόνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση της Λίγκας για αναστολή της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Super League και του Εργοτέλη παραχώρησε συνέντευξή στον NovaΣΠΟΡ Fm και αναφέρθηκε και στο ματς ΑΕΚ – ΟΦΗ.

Για την αναστολή:

“Είναι οριστικό. Έχουμε ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και δεν αλλάζει κάτι. Επί 13 παρευρισκόμενων στο ΔΣ που έγινε, η απόφαση ήταν ομόφωνη”.

Για τις διαφωνίες του Παναθηναϊκού:

“Εγώ επίσημα σαν Λίγκα δεν είχα καμία ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό ότι αντιδρά. Μπορεί να συζητήθηκε κάτι και με τον κ. Κόντη από τη Θεσσαλονίκη, του Άρη, όμως τι είπαν μεταξύ τους δεν το γνωρίζω. Ο κ. Κόντης λέει κάτι, ο κ. Γόντικας λέει κάτι άλλο, αλλά εμένα με προβληματίζει το τηλέφωνο που έγινε πριν το ΔΣ. Γιατί έγινε χωρίς να ξέρει τίποτα ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου”.

Για τη “διαμάχη” της Λίγκας με τον ΟΠΑΠ και την Πολιτεία: “Καμία σχέση δεν έχει ο ΟΠΑΠ και τα χρήματα, η διαφορά είναι για το άρθρο 19. Δεν υπάρχει καμία κόντρα, είμαστε μεν στενοχωρημένοι, όμως, δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Πολιτεία και τον ΟΠΑΠ. Αναφερθήκαμε σε αυτά τα ζητήματα, λόγω πικρίας, όχι γιατί θέλουμε να έχουμε κόντρα. Ο ΟΠΑΠ μας έχει δώσει τώρα μια προσφορά, θα τη συζητήσουμε αύριο και θα δούμε”.

Για την επόμενη μέρα:

“Το καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έγιναν πράγματα και θαύματα. Το θέμα είναι να δούμε μπροστά και να βάλουμε σε μια σωστή γραμμή το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι πρέπει να δούμε πως θα βοηθήσουμε, πως θα διορθώσουμε πράγματα και πρέπει να κοιτάμε μπροστά, όχι στο παρελθόν”.

Για την αλλαγή στο καταστατικό της Λίγκας:

“Το άρθρο 5 πρέπει να φύγει, είναι αυτό που αφορά την ΕΕΑ. Εγώ θεωρώ πως δεν θα μας οδηγήσει σε καμία κόντρα με την Πολιτεία, όλα θα πάνε καλά”.

Για την αναβολή στο ΑΕΚ – ΟΦΗ, πρόσθεσε:

“Από τη στιγμή που ο κ. Μπιτσαξής είχε τις αναφορές της αστυνομίας ότι θα γίνουν επεισόδια, πολύ καλά έκανε. Πριν πέντε μέρες άλλωστε, καιγόταν όλη η Αθήνα”.

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων:

“Είναι ανησυχητικό και το θέμα είναι γενικό, σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Στο ποδόσφαιρο μάλιστα επειδή υπάρχει επικοινωνία με τα ΜΜΕ, φαίνεται το πρόβλημα. Αν δείτε την κατάσταση και έξω από το ποδόσφαιρο, θα δείτε πόσες Ανώνυμες Εταιρείες έχουν κλείσει.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο κι είναι γενικό. Υπάρχει κρίση. Πρέπει όλοι μαζί να την καταλάβουμε και να μην. πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας.

Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε. Ότι δεν είμαστε σε καλή θέση, δεν είμαστε. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, πρέπει να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε”.