«Λάδι στην φωτιά» ρίχνει ο Θεοδωρίδης που μιλάει για αφανισμό του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης συνεχίζει να προκαλεί με δηλώσεις που κάνει και «πιάνει στο στόμα του» τον ΟΦΗ αλλά και τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο πρόεδρος των Σερραίων με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» προέβλεψε ότι ο ΟΦΗ θα βρίσκεται του χρόνου στην… Δ’ Εθνική (!) ενώ υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ δεν έπρεπε να υπάρχει!

Διαβάστε τις προκλητικές δηλώσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη

«Έχω ζήσει και ανάλογα και χειρότερα αλλά και καλύτερα σε σχέση με τα χθεσινά. Οι φίλοι μας οι Κρητικοί μετά την ασυλία που τους δώσανε πέρυσι το πήρανε πάνω τους και κάνουν ότι θέλουν. Είναι η μόνη ομάδα μου παίζει χωρίς αδειοδότηση στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα μας το κρατάνε μανιάτικο ότι ανεβήκαμε εμείς πριν δύο χρόνια. Δε μπορούν να χωνέψουν πως ο Πανσερραϊκός ανέβηκε».:

«Δικαιολογημένα είναι τα όσα κάνουνε. Έχουν δικούς τους νόμους στην Κρήτη. Για μένα έπρεπε να μην υπάρχει ο ΟΦΗ με τα όσα έκανε πέρυσι. Αυτά πληρώνει τώρα το ποδόσφαιρο. Φταίει η πολιτεία, γιατί με πολιτικές παρεμβάσεις κρατήθηκε ο ΟΦΗ αλλά και η ΕΠΟ. Νομίζουν ότι αυτοί είναι και κανένας άλλος. Δε πρόκειται να καταλάβουν ποτέ στην Κρήτη ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα».. 

«Τους είπα όπου νομίζετε ότι θα έχω ασφάλεια να κάτσω πριν τον αγώνα. Πρώτη φορά έκατσα στον πάγκο γιατί δε μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφάλεια μου. Εμένα το λέει η ψυχή μου, δε πάω στα γήπεδα με μπράβους. Δε προκαλέσαμε κανέναν. Έληξε το παιχνίδι, περιμέναμε να φύγουμε και εκεί έγινε η σύρραξη. Ήρθαν οι θερμόαιμοι Μαχλάς και Αδάμος που έδωσαν και αυτοί ένα ρεσιτάλ στα αποδυτήρια και ο επίσημος γιατρός του αγώνα και μας έλεγαν διάφορα. Όσο για τον παρατηρητή έφυγε πριν για να μην καταγράψει τι έγινε. Απούσα ήταν και η φύλαξη της αστυνομίας. Μετά έτυχε να συναντηθούμε με τον γιατρό στο αεροδρόμιο και μας αποκάλεσε Βούλγαρους. Εννοείται θα κάνουμε καταγγελία για τα όσα έγιναν».

«Και όσο για τα συνθήματα ότι αυτοί είναι στη Α΄ και εμείς στη Β΄, να δούμε του χρόνου που θα παίζουν. Έπρεπε να είναι στη Δ΄ Εθνική ο ΟΦΗ με τα όσα έχει κάνει».

Ο… εκνευρισμός και η αστειότητα που διακρίνει τον Πέτρο Θεοδωρίδη τον ώθησε στο να κατηγορήσει και τον Στάθη Ταυλαρίδη για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε… «Μπορεί να με πείραξε αλλά εντάξει. Επαγγελματίας είναι. Θα με πειράξει το καλοκαίρι όταν θα κάνει 7 προσφυγές για να πάρει τα χρήματα του. Ίσως με πείραξε ότι δε σεβάστηκε το πρόσωπο μου».