Γεωργίου: «Σημαντικό το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Γεωργίου μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 αναφέρθηκε στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό δίνοντας βαρύτητα στο πρώτο παιχνίδι ενώ αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου στον Athletic Radio 104,2

Για το ότι ο ΟΦΗ είναι «μέσα» στους στόχους του: «Μέχρι τώρα, έχουν πάει πολύ καλά τα πράγματα και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Στο κύπελλο είμαστε στους «4», στο πρωτάθλημα είμαστε ψηλά και αισιοδοξούμε ότι η χρονιά θα κλείσει με πολύ καλό τρόπο».

Για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύο 90λεπτα που η ομάδα μέσα από αυτούς τους αγώνες θα προσπαθήσει να προκριθεί στον τελικό. Υπάρχει σεβασμός αλλά όχι φόβος προς τον Ολυμπιακό. Θα πάμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Σίγουρα, υπάρχουν ιδιαιτερότητες επειδή είναι διπλά τα παιχνίδια. Ο θεσμός είναι πολύ σημαντικός όπως ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι γιατί μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στην συνέχεια να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα στο γήπεδο μας. Θα παίξει σημαντικό ρόλο το πρώτο παιχνίδι».

Για την πρόκριση επί του Πανσερραϊκού: «Εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι με την απόδοση μας. Το θέλαμε πολύ και πιστεύω ότι το «καθαρίσαμε» εύκολα. Τώρα το αφήσουμε πίσω μας και κοιτάζουμε ξανά το πρωτάθλημα».

Για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ: «Είχαμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι και σίγουρα αυτή η διαδικασία δεν ήταν η καλύτερη για εμάς. Όμως και πάλι το διαχειριστήκαμε πολύ καλά και προπονηθήκαμε στο Ηράκλειο. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτήν την διαδικασία και εντάξει αυτή η ομάδα έχει να ταλαιπωρείται από τέτοιες διαδικασίες. Ελλάδα είμαστε και ανά πάσα στιγμή αλλάζουν τα πράγματα. Εντάξει, τι να κάνουμε έχουμε δείξει ότι προσαρμοζόμαστε σε τέτοιου είδους καταστάσεις».

Για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ: «Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει θετικά αποτελέσματα παντού. Σεβόμαστε την ΑΕΚ και το παιχνίδι θέλει προσοχή. Όμως, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε τότε έχουμε πιθανότητες να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την πορεία του φετινού ΟΦΗ: «Είναι δικαίωση η φετινή πορεία. Η  ομάδα δείχνει σε κάθε παιχνίδι ότι έχει δυνατότητες και ότι διαθέτει ψυχή με αποτέλεσμα να μην τα παρατάει ποτέ. Όλα τα παιδιά έχουμε μια ξεχωριστή σχέση μεταξύ μας και αυτή η ομάδα θα πάει μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι η χρονιά θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο και αυτό λέμε όλα τα παιδιά μεταξύ μας. Σίγουρα, η ομάδα έχει στόχο να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει θετικά αποτελέσματα».

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να αντέξει την συμμετοχή του σε δύο διοργανώσεις: «Ο προπονητής μας έχει κάνει πολύ καλή διαχείριση στο ρόστερ της ομάδας και είμαστε τυχεροί γιατί δεν μας έχουν τύχει σοβαροί τραυματισμοί. Πιστεύω ότι μπορούμε να αντέξουμε την συμμετοχή μας και στις δύο διοργανώσεις».

Για την πιθανή παρουσία παικτών του ΟΦΗ στην εθνική ομάδα: «Σίγουρα, κάποια παιδιά από την ομάδα μας έχουν δικαίωμα να κληθούν στην εθνική ομάδα. Όπως ο Φώτης με τον Στάθη που κάνουν πολύ καλό πρωτάθλημα και αξίζουν την κλήση. Θεωρώ ότι και ο Βαγγέλης αν δεν είχε τον τραυματισμό του θα ήταν τώρα στην εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι πρέπει να καλέσουν τα παιδιά και να αναγνωρίσουν την προσπάθεια που κάνουν».

Για την λήξη του συμβολαίου του το επόμενο καλοκαίρι: «Ας πάνε όλα καλά, να έχουμε την υγεία μας και βλέπουμε. Δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα ακόμα όμως αυτήν την στιγμή είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε για το καλοκαίρι. Ας τελειώσει η χρονιά και από εκεί και πέρα θα δούμε τι πρόκειται να γίνει με την επόμενη σαιζόν».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ: «Πιστεύουμε και αισιοδοξούμε ότι θα βρεθεί η λύση. Το καλό είναι ότι αυτή η ομάδα πέρα από καλούς παίκτες διαθέτει και παιδιά με φανταστικό χαρακτήρα. Σίγουρα, έχουν γίνει πολύ καλές επιλογές και ο κύριος Μαχλάς με τον κύριο Αναστόπουλο έκαναν φοβερή δουλειά φέρνοντας στην ομάδα καλούς παίκτες και τρομερούς χαρακτήρες».