Πρώτα Μπαρτσελόνα και μετά… ΑΕΚ για τον Χόρχε Λόπεζ (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Aπό τις 25 Οκτωβρίου 2009 είχε να πανηγυρίσει ο Χόρχε Λόπεζ καθώς εκείνη την ημέρα πέτυχε το τελευταίο του γκολ – πριν βέβαια σκοράρει στο ΟΑΚΑ – και μοναδικό της Σαραγόσα στην συντριβή από την Μπαρτσελόνα με 6-1.

Ο Ισπανός μέσος του ΟΦΗ είχε να γευτεί την χαρά του γκολ εδώ και 1,5 χρόνο “σπάζοντας το ρόδι” στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής. O Xόρχε Λόπεζ βέβαια δεν φημίζεται για την ευχέρεια που διαθέτει στο σκοράρισμα αλλά στο… “σερβίρισμα” και στο πως μπορεί να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, η χρονιά με τα περισσότερα γκολ σε μια σαιζόν ήταν η 2007 – 2008 όπου πέτυχε 6 τέρματα με την φανέλα της Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Παρ’ όλα αυτά, η επιστροφή του στα γκολ ήταν κάτι που το είχε ανάγκη ο Χόρχε Λόπεζ μιας και κατά την διάρκεια της χρονιάς αντιμετώπισε οικογενειακά προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να δώσει αυτά που μπορεί. Ο ίδιος έχει τονίσει επανειλημμένως ότι περνάει αρκετά καλά στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ ενώ τώρα αρχίζει να “φορμαρίζεται”, κάτι που κάνει το Νίκο Αναστόπουλο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Δείτε το γκολ που είχε πετύχει με την Σαραγόσα στην Βαρκελώνη στο “εφιαλτικό” βράδυ για την ομάδα του

-Στοιχεία από το sday.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook