Ο Λουίζ Φελίπε και η “γύμνια” στην επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η γύμνια στην επίθεση, τόσο ποιοτικά – όσο και ποσοτικά – βγάζει μάτι και είναι η γραμμή που χρειάζεται μεγαλύτερη κινητικότητα από κάθε άλλη ενόψει Όστερμπεκ.

Μπορεί να μην έχει διαρρεύσει το παραμικρό γύρω από τις μεταγραφικές συζητήσεις του ΟΦΗ και όντως να βρίσκεται κοντά σε παίκτες ωστόσο η γύμνια της μεσοεπιθετικής γραμμής βγάζει… μάτι και εκεί είναι που πρέπει να επικεντρωθούν ενόψει της αναχώρησης της ομάδας την μεθεπόμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Από την στιγμή που πλέον απομένουν 45 ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος γίνεται κατανοητό πως, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, η γραμμή που δείχνει πιο άδεια από κάθε άλλη είναι η μεσοεπιθετική.

Με τις υποθέσεις Λάμπρου, Λουίζ Φελίπε να παραμένουν σε εκκρεμότητα και τους Ντουρμισάι, Τσιλιανίδη να αποτελούν τους μοναδικούς παίκτες του ρόστερ που θεωρούνται βασικοί, είναι γεγονός πως δεν μπορεί να γίνει προετοιμασία δίχως προσθήκες στις θέσεις των εξτρέμ και του επιθετικού.

Και μπορεί την ίδια ώρα να παραμένουν ανοικτές οι υποθέσεις των Λάμπρου, Φελίπε – οπότε και είμαστε σε αναμονή για το αν θα κλείσουν θετικά η όχι αλλά την ίδια ώρα επείγει η απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ αφού η προετοιμασία δεν βγαίνει ούτε… ποσοτικά. Καμάου και Φαν Ντάινεν είναι δύο παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν, επίσης δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Νιόπλια όπως φάνηκε και κατά την διάρκεια των play out, και ο ΟΦΗ (με τα μέχρι τώρα δεδομένα) πρέπει να ενισχύσει άμεσα και όχι μελλοντικά την επιθετική του γραμμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook