Ο Γαλανόλευκος Φάρος τίμησε Μαχλά και Αναστόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γαλανόλευκος Φάρος τίμησε τους Νίκο Μαχλά και Νίκο Αναστόπουλο για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο “Αστόρια”, ο Γαλανόλευκος Φάρος τίμησε τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ για το γκολ που πέτυχε το 1993 και το οποίο έστειλε την εθνική μας ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου των ΗΠΑ αλλά και τον “Αναστό” για την συνολική προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παρόντες ήταν ακόμα τα μέλη της ΔΕ της ΠΑΕ Χρήστος Μιχαλόπουλος, Αντώνης Κουτάντος καθώς και ο μάνατζερ της εθνικής ομάδας Τάκης Φύσσας.

Στην εκδήλωση αυτή, ο σύνδεσμος της Εθνικής ομάδας που εδρεύει στα Χανιά, παρουσίασε  το «λεύκωμα» του συνδέσμου, το οποίο με τίτλο «Πορεία Δόξας»  φιλοξενεί  εκατοντάδες ερασιτεχνικές  φωτογραφίες από τις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Το λεύκωμα  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Α-Ω» και τη δημοσιογραφική του επιμέλεια είχαν οι  δημοσιογράφοι Κώστας Ντάλτας και Γιάννης Δάρας. Τα εισαγωγικά σημειώματα του λευκώματος έχουν γραφτεί από τον αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας του 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, τον πρόεδρο του και μέλος της ομάδας του 2004 Στέλιο Γιαννακόπουλο, αλλά και τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας  Γιώργο Καραγκούνη.

Αναστόπουλος: «Μεγάλη τιμή για εμένα αυτή η βράβευση»

Ο Νίκος Αναστόπουλος, δήλωσε για την τιμή που του έγινε ότι «είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτή η βράβευση καθώς προέρχεται από τους φιλάθλους της Εθνικής μας ομάδας, που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις τότε μπορείς να πετύχεις σε ότι κάνεις στη ζωή σου. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και σε κάθε της υποχρέωση στο μέλλον».

Μαχλάς: «Βοηθήσαμε και εμείς από την πλευρά μας για να κάνει βήματα προόδου η εθνική ομάδα»
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς με τη σειρά του είπε ότι  «έχω μεγάλη χαρά για τη τιμή αυτή, αλλά και για το ότι ήμουν μέλος της Εθνικής μας ομάδας και καταφέραμε να πετύχουμε μια σημαντική διάκριση που ήταν η πρόκρισή μας στο Μουντιάλ. Βοηθήσαμε και εμείς από την πλευρά μας να κάνει βήματα προόδου η Εθνική ομάδα και να φτάσει το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γαλανόλευκο Φάρο και να ευχηθώ στην Εθνική μας ομάδα να έχει μόνο επιτυχίες».